tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καρουζέλ ΚΔΑΠ: Το νέο θερινό πρόγραμμα λειτουργίας του ΚΔΑΠ

Με αφορμή την λήξη της σχολικής χρονιάς πολλοί γονείς θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που να αφήσουν τα παιδιά τους την ώρα που θα είναι στην εργασία τους.

Στο νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Καρουζέλ», το οποίο από εβδομάδα θα λειτουργεί τις πρωινές ώρες, δηλαδή από τις 8.30 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, τα παιδιά θα δραστηριοποιηθούν με ποικίλες δράσεις και θα περάσουν ευχάριστα την ημέρα τους.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του, με την καθοδήγηση εξειδικευμένου και εμπειρικού προσωπικού, τα παιδιά θα απασχοληθούν με επιτραπέζια παιχνίδια, μουσική – θεατρική παιδεία, εικαστικά, επιστήμες και πολλά ακόμη που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον τους αμείωτο.

Επιπλέον, το Καρουζέλ ΚΔΑΠ σας ενημερώνει ότι θα συμμετέχει στην Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του προγράμματος ΕΣΠΑ 2020-2021. Όποιοι γονείς ενδιαφέρονται για δωρεάν εγγραφή των παιδιών τους όλο τον χρόνο, μπορούν να κρατήσουν θέση συμπληρώνοντας την φόρμα προ-εγγραφής. Με κάθε νέα εγγραφή δωρεάν μια λογοθεραπευτική αξιολόγηση.

Καρουζέλ ΚΔΑΠ

Κωνσταντία Γ. Μουρτζίλα

Σωτήρη Πέτρουλα 1 & Παπάγου 33 γωνία, Βέροια

Τ. 2331303679

Βρείτε μας στο Facebook: Καρουζέλ ΚΔΑΠ

www.pliroforiodotis.gra/karouzel

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69