tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΚΑΠΑ: Διευκρινήσεις για τις ενστάσεις στην ΕΕΤΑΑ

Το Νομικό Πρόσωπο «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Βέροιας» ανακοίνωσε ότι αναρτήθηκαν στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eetaa.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα, για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς σταθμούς.

Οι αιτούντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την κατάσταση της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή που έχει αναρτηθεί, με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ : από 18/8/2016 έως 22/8/2016

Ενστάσεις επί των Προσωρινών Πινάκων, πλήρων και ελλιπών φακέλων δικαιολογητικών και επί των Πινάκων απορριφθεισών, μπορούν να υποβληθούν από τις/τους αιτούντες εγγράφως, στους αριθμούς FAX των κατά τόπους γραφείων της ΕΕΤΑΑ, ή ηλεκτρονικά μέσω e-mail στην διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με σκαναρισμένα έγγραφα σε ΜΟΡΦΗ PDF, από τις 18/8/2016 έως 22/8/2016, σύμφωνα με το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ «ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ/ΑΙΤΟΥΣΑΣ», που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eetaa.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : Τσιμισκή 27-54624 Θεσσαλονίκη Τηλεφωνικό Κέντρο / FAX : 2310544731/ 2310544714 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας)

Σε περίπτωση υποβολής της ένστασης ταχυδρομικώς ή με courier, η ένσταση υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα αναγράφεται η ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016-2017» και θα πρέπει να παραδοθεί στην ΕΕΤΑΑ Α.Ε. έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων, δηλαδή την 22/8/2016.

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιοδήποτε τρόπο, είτε εγγράφως είτε ηλεκτρονικά μέσω e-mail, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί μέχρι την 22/8/2016 και ώρα 14:00 μ.μ.

Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες.

Στο έντυπο της ένστασης θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση και θα συνοδεύεται από το απαιτούμενο δικαιολογητικό.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Βέροιας, που επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία μας:

Θ. Ζωγοπούλου 5 Βέροια- 4ος όροφος και στα τηλ. επικοινωνίας: 2331022178 και 2331022547

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69