tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρωταθλητές σε αγώνες χειροσφαίρισης οι μαθητές του 6ου Δ.Σ. Νάουσας – Ντύσιμο Γενίτσαρου

Πρωταθλητές και αήττητα ήρθαν τα παιδιά των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, το μεσημέρι της Τρίτης 8 Μαρτίου 2016, μαζί με την υπεύθυνη εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Μαριάνθη Οικονόμου, μετά από αγώνες με τα δημοτικά σχολεία της περιοχής της Νάουσας! 

Τα παιδιά, νίκησαν όλα τα Δημοτικά σχολεία με τα οποία έπαιξαν και μάλιστα με πολύ μεγάλη διαφορά!

“Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν όσο και στην κ. Μαριάνθη Οικονόμου που τα προετοίμαζε και τα εμψύχωνε!!!

Στην κερκίδα υποστήριξης βρέθηκαν αρκετοί γονείς αλλά και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης μαζί με τον δάσκαλο της τάξης κ. Τσιαούσκογλου Νίκο”, αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

Στην αίθουσα της Α΄ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, παρουσία των παιδιών των Α΄ και Β΄ τάξεων, που παρακολουθούσαν με καμάρι,  έγινε το ντύσιμο με την παραδοσιακή φορεσιά του μαθητή της Α΄ τάξης Αστέριου με τη βοήθεια της μητέρας του κ. Ρούσσου.  

“Η κ. Ρούσσου, την οποία ευχαριστούμε θερμά, σε όλη τη διάρκεια του ντυσίματος  εξηγούσε όλο το έθιμο και έδινε όλες τις πληροφορίες για την ονομασία και τη χρήση που αφορούσε κάθε κομμάτι της φορεσιάς και το ρόλο που έπαιξαν οι γενίτσαροι στα χρόνια της τουρκοκρατίας. Η συγκίνηση και η περηφάνια περισσεύουν…”, αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69