tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ομιλία στη Νάουσα για θέματα κυβερνοασφάλειας πραγματοποίησε ο Γεώργιος Παπαπροδρόμου

Ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Νάουσας, διοργάνωσε για τους/τις μαθητές/τριες ομιλία με θέμα «Διαχείριση σημερινών προκλήσεων στον κυβερνοχώρο».

Στη γεμάτη αίθουσα του κτηρίου ΕΡΙΑ μίλησε ο Αντιστράτηγος ε.α. Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας  Γεώργιος Παπαπροδρόμου. Με παρότρυνση του Αντιδημάρχου Γρηγόριου Σαμαρά, παρακολούθησε και ο Δήμος Νάουσας την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

Τα θέματα που αναλύθηκαν ιδιαίτερα ευαίσθητα, αφορούν τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς τους. Συζητήθηκαν θέματα ηλεκτρονικής απάτης, ψηφιακού εκφοβισμού, ηλεκτρονικών παιχνιδιών, προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων.

Σημαντική η πρωτοβουλία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων καθώς και του συλλόγου Διδασκόντων που συνεργάστηκαν για την παρουσίαση αυτή. Ο Δήμος ήρθε σε επαφή με το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων και συμφώνησαν οτι θα μπορούσαν να συνεργαστούν για την περαιτέρω ευαισθητοποίηση των μαθητών και την ενημέρωση τους σε θέματα τελευταίας τεχνολογίας, με τη πραγματοποίηση ειδικών εργαστηρίων (workshops) πάνω σε θέματα ασφάλειας και σεναρίων προσβολής της ακεραιότητας των δεδομένων ενός οργανισμού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69