tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το 5ο Σύστημα Προσκόπων Βέροιας έκοψε την βασιλόπιτα

Το 5o Σύστημα Προσκόπων Βεροίας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 έκοψε τη βασιλόπιτά του για το νέο έτος και έκανε ανασκόπηση των δραστηριοτήτων του για την χρονιά που πέρασε.

Η εκδήλωσή  πραγματοποιήθηκε στην καλαίσθητη αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος» και  ξεκίνησε με την ευλογία της πίτας από τον Πανοσιολογιότατο Σωφρόνιο Φάκα και τις θερμές του ευχές για καλό έτος και δράσεις με γνώμονα τον άνθρωπο.

Ακολούθησε ένα σύντομο βίντεο  σχετικά με την ιστορία και την σύγχρονη ταυτότητα του 5ου Συστήματος Βεροίας.

Τα μέλη των τμημάτων μας έδωσαν μια ευχάριστη νότα στην εκδήλωση, τραγουδώντας αγαπημένα Προσκοπικά τραγούδια και στην συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των δραστηριοτήτων που πραγματοποιήθηκαν κατά την περσινή χρονιά.

Με ευχές για μια καλή, παραγωγική Προσκοπική χρονιά άνοιξε τον σύντομο πρόγραμμα των χαιρετισμών ο Αρχηγός του 5ου  Συστήματος Γουναράς Χρηστός.

Στην συνέχεια ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος Κεντρικής Μακεδονίας Παντελίδης Ανέστης μετέφερε τις ευχές του Περιφερειακού Εφόρου Καναρόπουλου Χρήστου ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, λόγω ανωτέρας βίας, και ανέλυσε την ανιδιοτελή και εθελοντική προσφορά των Βαθμοφόρων και την διαρκή  προσήλωσή τους στην διαπαιδαγώγηση και την ψυχαγωγία όλων των μελών τους.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Χονδραντώνης Γιώργος ανέλυσε τον ρόλο της ΕΚΣ στην πραγματοποίηση του Προσκοπικού προγράμματος και κάλεσε όσους γονείς μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτήν. Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή δώρων στους 10 τυχερούς της Βασιλόπιτάς μας και τις θερμότερες ευχές μας για ένα όμορφο και δημιουργικό 2024.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: 

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Φάκας, ο Διευθυντής 6ου Δημ. Σχολείου Βεροίας Πυρινός Δημήτρης, τα μέλη του Δ.Σ. Ομίλου Προστασίας Παιδιού Γαλίκα Καίτη, Βασιλάκη Φρίντα και Τσιαρτσιώνη Χαρά, οι διατελέσαντες Τοπικοί και Περιφερειακοί  Έφοροι Ημαθίας Πυρινός Παύλος κ. Ταμπακόπουλος Κώστας, οι Υπαρχηγοί της Ενώσεως  Παλαιών Προσκόπων Βεροίας Τσέλιου Μερόπη & Τσέλιος Σωτήρης, οι εκπρόσωποι των Αρχηγών Συστημάτων Βεροίας καθώς και  διατελέσαντες Αρχηγοί του 5ου Συστήματος και Τμημάτων του και φυσικά πλήθος γονέων, παιδιών και  μελών της Ενώσεως Παλαιών Προσκόπων Βέροιας και παλαιών πρόσκοπων του Συστήματός.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69