tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την «Φλόγα της Αγάπης» υποδέχθηκε η Βέροια (φωτογραφίες)

Η φλόγα της εθελοντικής αιμοδοσίας έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στην Βέροια, στο πλαίσιο της 21ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Νέας Νικομήδειας "Η Αγάπη", σε συνεργασία με τον σύλλογο Α.Ο. Αλέξανδρος Βέροιας, υποδέχθηκε την φλόγα στην πλατεία Ωρολογίου. Την φλόγα μετέφερε από την Αλεξάνδρεια ο πρόεδρος της Δ.Κ. Νησίου, Παναγιώτης Πατρίκας.

Με σημείο εκκίνηση το Ρολόι και κατεύθυνση την πλατεία Ελιάς, τα μέλη των δύο συλλόγων διέσχισαν την πόλη κρατώντας δάδες αναμμένες με σκοπό να μεταφέρουν το μήνυμα του εθελοντισμού και κατ επέκταση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η Φλόγα της Αγάπης ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και μέσα σε τρεις μήνες πέρασε από όλη την Ελλάδα με σκοπό να φτάσει στις 20 Οκτωβρίου στην πόλη της Καστοριάς όπου διοργανώνεται το Πανελλήνιο Συνέδριο των Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος.

Τον βωμό άναψε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος όπως κάνει κάθε χρόνο, μαζί με την πρόεδρο του ΣΕΑ, Ευτυχία Καδόγλου και τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας Θανάση Δέλλα.

Στη συνέχεια οι αθλήτριες του αθλητικού συλλόγου παρουσίασαν ασκήσεις αισθητικής γυμναστικής, έναν συνδυασμό ρυθμικής γυμναστικής και χορού. Αναμνηστικό απονεμήθηκε στην εκπρόσωπο του συλλόγου και μέλος του ΔΣ, Βούλα Σαββίδου.

Η βραδιά έκλεισε μουσικά με τραγούδια που ερμήνευσε η Χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας «Μελισσάνθη». Αναμνηστικό παρέλαβε η μαέστρος, Ελένη Θεοδωρίου.

Στο τέλος οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά συμμετοχής και κεράστηκαν ντόνατς, αρτοσκευάσματα και χυμούς, προσφορά χορηγών.

Την εκδήλωση παρουσίασε το μέλος του ΔΣ του ΣΕΑ, Παρασκευή Μπέκα.

View this gallery on Flickr

ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2023

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69