tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού γιόρτασε η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό (φωτογραφίες)

Η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό για ακόμη μία χρονιά τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, που τιμάται κάθε δεύτερη μέρα του Απρίλη.

Μέλη, εκπαιδευτές και παιδιά του συλλόγου, φίλοι κι εθελοντές, καθώς κι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας παραβρέθηκαν το πρωί στον χώρο του συλλόγου επί της οδού Μητροπόλεως, για να στείλουν το δικό τους μήνυμα για τον αυτισμό.

Έγραψαν μηνύματα αγάπης και αποδοχής σε μπλε μπαλόνια κι έπειτα βγήκαν στο μπαλκόνι και τα άφησαν στον ουρανό.

Πριν από αυτήν την δράση, η πρόεδρος του συλλόγου Ελένη Γεωργιάδου Στεφανάκη διάβασε το μήνυμα που απέστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κκ Βαρθολομαίος από την Κωνσταντινούπολη. Επρόκειτο για μια ευχή όχι μόνο προς τη ΜΑμΑ, αλλά και προς όλα τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού, τις οικογένειές τους και τους επιστήμονες που ασχολούνται με την τόσο περίπλοκη διαταραχή.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσαν γι αυτήν την ημέρα η Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Εύη Ακρίβου και η Επιστημονική Σύμβουλος του συλλόγου Σχολική Ψυχολόγος Ειρήνη Αναγνώστου Κελεπούρη.

Την προηγούμενη ημέρα ο εξωτερικός χώρο του συλλόγου φωτίστηκε με μπλε χρώμα, το χρώμα που αντιπροσωπεύει τον αυτισμό, ρίχνοντας φως στη σκοτεινή πλευρά της απομόνωσης που βιώνουν τα άτομα του φάσματος.

mama ble fos autism

View this gallery on Flickr

Στον χώρο του συλλόγου λειτουργεί το πασχαλινό παζάρι του, με ξεχωριστές πασχαλινές και ανοιξιάτικες δημιουργίες, που φιλοτέχνησαν φίλες του συλλόγου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά μεταφορικού μέσου για τα παιδιά του συλλόγου. Το παζάρι θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Απριλίου και λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-13:00), απογεύματα Τετάρτης, Πέμπτης και Παρασκευής (18:00-20:30) και Σάββατα (10:00 -13:00).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69