tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ζημιώθηκαν οι επαγγελματίες του Σελίου από το κλείσιμο του δρόμου την Κυριακή

Ζημιά προκάλεσε στους επαγγελματίες του Σελίου το κλείσιμο του δρόμου από την τροχαία και ο αποκλεισμός επισκεπτών. Όπως κατήγγειλαν τοπικοί επαγγελματίες, δεν μπορεί να κλείνει ο δρόμος και να αποκλείονται οι επισκέπτες του χωριού επειδή "φράκαρε" το χιονοδρομικό.

Σύμφωνα με τοπικούς επαγγελματίες, το χιονοδρομικό «φράκαρε» από λάτρεις του σκι και επισκέπτες γύρω νομών, οι οποίοι μετέβησαν πολύ νωρίς εκεί και η μεγάλη πλειοψηφία τους εξυπηρετείται από τα καταστήματα που βρίσκονται στο χιονοδρομικό.

Μετά τις 10 – 11 το πρωί που ανεβαίνουν συνήθως οι Βεροιώτες και οι παραδοσιακοί επισκέπτες των καταστημάτων του χωριού, ο δρόμος έκλεισε και αποκλείστηκε η πρόσβασή τους. Αυτό είχε ως συνέπεια να πέσει η δουλειά στα τοπικά καταστήματα και να τους προκαλέσει οικονομική ζημιά. Όπως μας είπαν, μπορεί το χιονοδρομικό να "φράκαρε" από επισκέπτες, το χωριό όμως μπορούσε να υποδεχθεί επισκέπτες χωρίς προβλήματα.

"Θα μπορούσε να υπάρχει απλά μια ενημέρωση ότι το χιονοδρομικό είναι φρακαρισμένο και να μείνει ο κόσμος στο χωριό. Περιμέναμε τόσο καιρό το χιόνι για να δουλέψουμε και τώρα που χιόνισε η τροχαία κλείνει το δρόμο και εμποδίζει τον κόσμο να ανέβει;" τόνισε τοπικός επιχειρηματίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69