tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άγιος Βαλεντίνος και αφροδισιακές τροφές

 

Επιμέλεια Εύη Φενερίδου

Ερωτευμενάκια ενωθείτε! Εννοείται ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και ψάξαμε τις πιο αφροδισιακές τροφές για να ετοιμάσετε ένα τραπέζι για τον καλό-ή σας, για μια.....ωραία βραδιά.

Έχουμε και λέμε…

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

Τα θαλασσινά είναι γνωστά για την αφροδισιακή ικανότητά τους. Γι' αυτό τώρα που καλοκαιριάζει μην τα περιφρονήσετε αλλά δώστε τους και μια επιπλέον σημασία γιατί θα σας ανταμείψουν...
Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πολύτιμη πηγή πρωτεϊνών. Το λίπος των ψαριών και θαλασσινών είναι υψίστης διατροφικής αξίας, αφού είναι πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα. Θα σας ανεβάσουν τη διάθεση και είναι πλούσιες πηγές βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Επίσης περιέχουν ψευδάργυρο, ένα μέταλλο που σχετίζεται με την γονιμότητα και την καλή υγεία της σεξουαλικής σας ζωής. Έτσι το έτερον ήμισυ σας θα έχει επιδόσεις... ταύρου τρώγοντας στρείδια και θαλασσινά ενώ θα παραχθεί επιπλέον τεστοστερόνη, η ορμόνη δηλαδή που είναι υπεύθυνη για την σεξουαλική επιθυμία.

ΦΡΑΟΥΛΕΣ

Αν λατρεύετε τα φρούτα και ιδιαίτερα τις φράουλες πέστε με τα μούτρα σε αυτές. Οι φράουλες είναι γνωστές σαν το φρούτο του πειρασμού. Γιατί; Περιέχουν φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β, έχουν καρδιοτονωτικές ιδιότητες, χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά τους σε φαινόλες και βιταμίνες Α και C, ενώ περιέχουν λουτεΐνη και ζεαξανθίνη. Θεωρούνται ευεργετικές για όσους έχουν αναιμία και υπέρταση, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα πάρετε τα πάνω σας και θα είστε έτοιμοι για όλα! Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2008, οι άντρες βρίσκουν πιο σέξι τις γυναίκες που φορούν κόκκινα ρούχα!

ΜΕΛΙ

Το μέλι, θεωρείται αφροδισιακό από τα αρχαία χρόνια. Κάτι παραπάνω θα ήξεραν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι που το τιμούσαν ιδιαιτέρα. Συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος και κάποιοι θεωρούν πως λειτουργεί σαν θεραπευτικό κατά της στειρότητας και της αντρικής ανικανότητας. Δοκιμάστε το!

ΑΜΥΓΔΑΛΑ

Τα αμύγδαλα είναι συνδεδεμένα με τη τόνωση της σεξουαλικής διάθεσης και περιέχουν πρωτεΐνες, βιταμίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες, φυτικές ίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Είναι πλούσια σε λιπαρά, ενώ δεν περιέχουν χοληστερόλη.

ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Το αβοκάντο, θα σας κάνει... ασταμάτητους! Μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε διάρκεια στην πράξη, χάρη στα μέταλλα, μονοακόρεστα λιπαρά και βιταμίνη Β6 που περιέχει. Χάρη σε αυτά ανεβαίνει η ενέργειά σας αλλά και η σεξουαλική σας ορμή. Γνωρίζετε ότι οι Αζτέκοι είχαν ονομάσει τα αβοκάντο, όρχεις, κι αυτό γιατί το σχήμα τους τους θύμιζε γεννητικά όργανα;

ΡΟΚΑ

Κάτι ήξεραν οι παλαιότεροι που θεωρούσαν τη ρόκα αφροδισιακή τροφή. Για την ακρίβεια, από τον πρώτο αιώνα έχει «βαπτιστεί» αφροδισιακό τρόφιμο. Μία κούπα ρόκα περιέχει 19 μικρογραμμάρια φυλλικού οξέος. Ακόμη είναι τροφή πλούσια σε βιταμίνη Β, ενώ έχει και άλλες βιταμίνες της ίδια ομάδας, όπως είναι η θειαμίνη, η ριβοφλαβίνη, και η νιασίνη.

ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ

Ο μαϊντανός και το σέλινο κάνουν τις γυναίκες να νιώσουν ακόμη πιο ερωτικές, αφού θεωρούνται αφροδισιακά. Το ξέρατε ότι το σέλινο περιέχει συστατικά που απελευθερώνουν μία μυρωδιά παρόμοια με τον ανδρικό ιδρώτα; Η μυρωδιά αυτή αναστατώνει τις γυναίκες γιατί ενεργοποιεί τους υποδοχείς των φερορμόνων τους, ενώ ο μαϊντανός αποτελεί διεγερτικό για τη μήτρα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69