tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέοι από την Κυριώτισσας Ουτοπία σε πρόγραμμα Erasmus+

Στα πλαίσια των προγραμμάτων Erasmus+ και σε συνεργασία με την Neci EU πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή νέων με θέμα "Sharing Different History, Shaping Common Future", 5-15 Φεβρουαρίου, στο Παραλίμνι της Κύπρου με τη συμμετοχή ατόμων από 8 χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, Αρμενία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Μολδαβία και Τουρκία).

Τα προγράμματα αυτά δίνουν την ευκαιρία σε πολλούς νέους ανθρώπους να ζήσουν καινούργιες εμπειρίες, να ταξιδέψουν και φυσικά να γνωρίσουν νέα άτομα και κουλτούρες!

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και νέοι από την Βέροια, από την Κυριώτισσας Ουτοπία. Διαβάστε παρακάτω το πως περιγράφουν αυτήν την εμπειρία:

"Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν άγχος, φόβος για το άγνωστο, για το αν θα τα καταφέρω να ανταπεξέλθω στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του προγράμματος. Κατά τη διάρκεια όμως του προγράμματος τα αισθήματα μου άλλαζαν. Ένιωθα ότι αυτό, η συμμετοχή μου σε τέτοια προγράμματα με κάνει να νιώθω ζωντανή, να έχω ενέργεια, να νιώθω παραγωγική και δημιουργική. Επίσης νιώθω υπέροχα επειδή γνωρίζοντας νέα άτομα, νέους πολιτισμούς, νέα μέρη και άλλες νοοτροπίες, είναι ο καλύτερος τρόπος να διευρύνω τους ορίζοντες μου, να είμαι ανοιχτομυαλη, να έχω κριτική άποψη και να σέβομαι τους άλλους ανθρώπους και τα πολιτιστικά τους υπόβαθρα. Χάρηκα πάρα πολύ που το έζησα όλο αυτό!", Μαρία

"Το πρόγραμμα, αν και απαιτητικό, ήταν πολύ ενδιαφέρον. Οι διοργανωτές θέλαν να προσφέρουν πολλά στους συμμετέχοντες και αυτό φάνηκε και από τις δραστηριότητες που είχαν οργανώσει. Έφυγα απ την Κύπρο με νέες εμπειρίες καθώς έμαθα αρκετά πράγματα και γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα! Ευχαριστούμε για την εμπειρία και θα χαρώ να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον με την ομάδα σας!", Άλκης.

"Το πρόγραμμα ήταν πολύ καλά δομημένο και πολύ ενδιαφέρον. Είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε με άτομα από άλλες ομάδες και να συνεργαστούμε σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.", Μαρία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69