tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Νάουσας: ξεκινούν οι αιτήσεις για το κοινωνικό εισόδημα

Την Τέταρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για την διάθεση του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης. Η αίτηση αφορά τους άστεγους και όσα νοικοκυριά διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Η αίτηση είναι ανοιχτή και μπορεί να υποβληθεί είτε από τους αιτούντες απευθείας στην πλατφόρμα www.keaprogram.gr είτε μέσω των αρμοδίων οργάνων του Δήμου στον οποίο διαμένουν οι αιτούντες ή των ΚΕΠ του Δήμου Νάουσας .

Η υποβολή γίνεται από τον υπόχρεο φορολογικής δήλωσης, ακόμα και στην περίπτωση που το νοικοκυριό το απαρτίζουν φιλοξενούμενα άτομα. Στην περίπτωση αυτή υποβάλλεται αποκλειστικά στο Δήμο ή στα ΚΕΠ του Δήμου διότι απαιτείται υπογραφή του εντύπου συναίνεσης.

Αρμόδιος για τον δήμο Νάουσας είναι ο κος Λούκας Γεώργιος και θα δέχεται αιτήσεις καθημερινά και ώρες από 08π.μ-12μ.μ στο κτίριο Λόγγου-Τουρπάλη στο Γρ. Πρόνοιας. Βασικά δικαιολογητικά είναι ο ΑΦΜ, το ΑΜΚΑ, Τραπεζικός λογαριασμός με το ΙΒΑΝ και αριθμός κινητού τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και ανάλογα την περίπτωση απαιτείται σειρά άλλων δικαιολογητικών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από το οδηγό εφαρμογής του προγράμματος και στην πλατφόρμα www.keaprogram.gr καθώς και στο τηλ. 2332052216

Η διαδικασία

Η διαδικασία υποβολής της αίτησης καταγράφει τις αρχικές πληροφορίες των δυνητικά ωφελούμενων από το πρόγραμμα.

Ποιος υποβάλλει την αίτηση;

Ο υπόχρεος υποβολής φορολογικής δήλωσης ή ο/η σύζυγος του υπόχρεου υποβολής φορολογικής δήλωσης. Σε περίπτωση που το νοικοκυριό απαρτίζεται και από φιλοξενούμενα άτομα ή φιλοξενούμενη οικογένεια, η αίτηση υποβάλλεται αποκλειστικά από τον υπόχρεο υποβολής φορολογικής δήλωσης ή τον/την σύζυγο του υπόχρεου υποβολής φορολογικής δήλωσης της φιλοξενούμενης μονάδας, για όλα τα μέλη του νοικοκυριού και αποκλειστικά μόνο μέσω Δήμων ή ΚΕΠ.

Ποιος υπογράφει το έντυπο συναίνεσης;

Όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού, συμπεριλαμβανομένων και των φιλοξενούμενων μελών.

Μονάδα που υποβάλλει την αίτηση:

Το νοικοκυριό, όλα τα άτομα που διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Προθεσμίες:

Η προθεσμία για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι ανοιχτή και τα άτομα θα είναι σε θέση να υποβάλλουν την αίτηση καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Μετά την συμπλήρωση της αίτησης, η τελική ηλεκτρονική αίτηση εκτυπώνεται σε δύο αντίτυπα, τα οποία υπογράφονται από το αιτούντα. Ένα αντίγραφο φυλάσσεται στο αρχείο του δήμου και ένα παραλαμβάνεται από τον αιτούντα.

Αν εγκριθεί η αίτηση, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά στο κινητό τηλέφωνο και στο email που δηλώνουν.
Αν απορριφθεί, ο αιτών, εφόσον αμφισβητεί την πράξη απόρριψης που εκδόθηκε σε βάρος του, μπορεί να υποβάλλει εκ νέου αίτηση τον επόμενο μήνα από αυτόν που βγήκε η απόφαση απόρριψης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69