tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μετακόμιση σε 7 κινήσεις

Αυτή είναι η περίοδος που γίνονται οι περισσότερες μετακομίσεις. Ποιος σας είπε όμως ότι οι μετακομίσεις είναι δύσκολες; Είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε αρκεί να βάλουμε μια τάξη κατά τη διάρκεια της και να κάνουμε τη σωστή οργάνωση. Εμείς θα σας πούμε 7 τρόπους για να μετατρέψετε τη μετακόμιση σας από αγγαρεία σε παιχνιδάκι.

Διεύθυνση – Τηλέφωνο

Ξεκίνα με τη γραφειοκρατία αρκετό καιρό πριν. Ενημέρωσε συγγενείς, φίλους και δημόσιες υπηρεσίες για την αλλαγή διεύθυνσης. Φρόντισε για την αίτηση μεταφοράς της ΔΕΗ και τη μεταφορά της τηλεφωνικής γραμμής.

Κάντε μια λίστα

Πάρε χαρτί και μολύβι και σημείωσε όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνουν πριν και μετά τη μετακόμιση. Χώρισε τις δουλειές ανά μέλος της οικογένειας και κάθε φορά που τελειώνεις κάτι να το διαγράφεις από τη λίστα.

Βρες πολλές κούτες

Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου και πάρε όσες κούτες μπορείς σε διάφορα μεγέθη για να μπορείς μετά να κάνεις σωστή κατανομή των αντικειμένων σου. Σημείωσε στις κούτες με έναν μαρκαδόρο σε ποιο δωμάτιο ανήκει η κάθε κούτα αλλά και τι περιέχει μέσα έτσι ώστε να μην χάνεις χρόνο στο ξεπακετάρισμα. Ξεκίνα να πακετάρεις από το ένα δωμάτιο και μετά προχώρα στο άλλο γιατί είναι πιο εύκολο. Τέλος, εφοδιάσου με αρκετή κολλητική ταινία και ψαλίδι που θα σου χρειαστεί να ολοκληρώσεις το πακετάρισμα.

Βγάλε φωτογραφίες

Πριν αποσυνδέσεις την τηλεόρασή σου, τον υπολογιστή, το υποσύστημα και γενικά τα καλώδια του σπιτιού σου βγάλε φωτογραφίες με το κινητό σου για να μην ψάχνεις μετά ποιο καλώδιο ταιριάζει και που. Θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο και ταλαιπωρία.

Ετοίμασε μια πρόχειρη τσάντα με τα απαραίτητα

Το πρώτο βράδυ στο καινούριο σπίτι θα είσαι τόσο κουρασμένος που δεν θα έχεις δυνάμεις για να ανοίγεις βαλίτσες και κούτες να τα βρεις. Γι αυτό φρόντισε να ετοιμάσεις μια τσάντα με τα απαραίτητα μέσα όπως σεντόνια, μαξιλαροθήκες, ρούχα για την επόμενη μέρα, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, πρόχειρο φαγητό, νερό και καφέ.

Ζήτησε τη βοήθεια των φίλων

Μια μετακόμιση γίνεται πιο εύκολη όταν έχεις την βοήθεια φίλων. Ζήτησε να σε βοηθήσουν στο πακετάρισμα και στη καθαριότητα του νέου σπιτιού. Επίσης αν κάποιος γνωρίζει από ηλεκτρολογικά ή υδραυλικά μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και να σε γλιτώσει από κόπο και επιπλέον έξοδα.

Ψάξε για εταιρεία μετακομίσεων

Ψάξε να βρεις εταιρεία μετακομίσεων που θα μεταφέρει τον μεγαλύτερο όγκο των πραγμάτων με ασφάλεια και χωρίς να γίνουν πολλά δρομολόγια. Κάνε μια έρευνα αγοράς και διάλεξε την εταιρεία που θα σου κάνει την καλύτερη οικονομική προσφορά και θα παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες.

Το άρθρο είναι μια προσφορά της εταιρίας Μετακομίσεων Safe N’ Easy http://www.safeneasy.gr/ 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69