tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρόσβαση: Απολογισμός δράσεων Ιούλιο - Δεκέμβριο

prosvasi

Η Πρόσβαση προχώρησε στον απολογισμό δράσεων του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, για το διάστημα Ιούλιος – Δεκέμβριος 2015.

1. Δράσεις στη Σχολική Κοινότητα

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

  • «Συζητώντας για το σχολικό εκφοβισμό», » διήμερο σεμινάριο βιωματικής εκπαίδευσης εκπαιδευτικών (Οκτώβριος 2015).
  • «Δεξιότητες για παιδιά δημοτικού», τριήμερο σεμινάριο βιωματικής εκπάιδευσης εκπαιδευτικών (Νοέμβριος 2015).
  • «Βιωματική εκπαίδευση και εμψύχωση στο σχολείο: Από την τάξη στην ομάδα» διήμερο σεμινάριο βιωματικής εκπαίδευσης εκπαιδευτικών (Δεκέμβριος 2015).
  • «Παραμύθι χωρίς σύνορα» μονοήμερα σεμινάρια βιωματικής εκπαίδευσης νηπιαγωγών στην Αλεξάνδρεια (Δεκέμβριος 2015).
  • Βιωματικά εργαστήρια με μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, με θέματα που αφορούν την ψυχοκοινωνική υγεία των μαθητών (Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2015).

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

  • «Ένα πρόγραμμα πρόληψης του σχολικού εκφοβισμού», τριήμερη ενδοσχολική επιμόρφωση σε εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου –Λυκείου Ειρηνούπολης (Νοέμβριος 2015).
  • «Αυτογνωσία-Αυτοεκτίμηση-Λήψη απόφασης στον επαγγελματικό προσανατολισμό», τριήμερο σεμινάριο βιωματικής εκπαίδευσης εκπαιδευτικών σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Βέροιας (Δεκέμβριος 2015).
  • Συναντήσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα κοινωνικού προβληματισμού με ομάδα μαθητών του 2ου Γυμνάσιου Νάουσας (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2015).
  • Βιωματικά εργαστήρια με μαθητές των Γυμνασίων: Βεργίνας, Μακροχωρίου και των Λυκείων: 3ου Βέροιας, 2ου Νάουσας με θέματα, «Συγκρούσεις-επιθετικότητα», «Ενδοσχολική βία», «Εξαρτησιογόνες ουσίες», «Συνεργασία-φιλία», «Διαφυλλικές σχέσεις», «Διαφορετικότητα-Ρατσισμός» ( Νοέμβριος – Δεκέμβριο 2015).
  • Ομιλία ενημέρωσης –ευαισθητοποίησης σε μαθητές του Λυκείου Μακροχωρίου με θέμα «Ορθή χρήση του Διαδικτύου» (Νοέμβριος 2015).

2. Δράσεις για γονείς
Ομιλίες – ενημερωτικές συναντήσεις σε γονείς των Δημοτικών Σχολείων Π. Προδρόμου και Ζερβοχωρίου με θέματα «Σχολικός εκφοβισμός», «Διαπαιδαγώγηση» (Νοέμβριος 2015).

3. Δράσεις στην ευρύτερη κοινότητα

Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά με θέμα «Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη είναι το σπίτι των παιδιών» σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας (Ιούλιος-Αύγουστος 2015).
Εποπτεία και υποστήριξη σε εκπαιδευτικούς στην υλοποίηση των προγραμμάτων.
Ανταπόκριση σε πλήθος αιτημάτων για ατομική συμβουλευτική και ψυχοκοινωνική στήριξη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69