tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το "Γρανάζι" εγκαινιάζει τις εγκαταστάσεις του

granazi

Η πρώτη Κοινωνική Συναιτεριστική Επιχείρηση ΓΡΑΝΑΖΙ εγκαινιάζει τον χώρο της την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6 μμ στο 2ο χλμ Νάουσας - Σ.Σ.Ν. Το ΓΡΑΝΑΖΙ είναι η πρώτη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) στο νομό Ημαθίας και πρωτοτυπεί σε όλο το φάσμα. Δημιουργήθηκε από μία μακρά λίστα ανθρώπων, που εργάζονται και εργάστηκαν αφιλοκερδώς, ασταμάτητα και ανιδιοτελώς για να προσφέρουν έναν πραγματικά πολυπολιτιστικό χώρο, ο οποίος θα είναι ταυτόχρονα και τόπος συνάθροισης καλλιτεχνών. Δημιουργεί τον χώρο που θα φιλοξενήσει την τέχνη σε κάθε δυνατή μορφή της.

Στο χώρο ΓΡΑΝΑΖΙ θα εξασκούνται δωρεάν όλα τα καλλιτεχνικά σχήματα (μουσικά, θεατρικά, χορευτικά) και παράλληλα θα είναι χώρος συνάντησης ζωγράφων, φωτογράφων, λογοτεχνών, ποιητών και άλλων. Ο ίδιος χώρος φιλοδοξεί να φιλοξενεί και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (ζωντανές βραδιές, θεατρικά, χορευτικά, εκθέσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια).

Για την διακόσμηση του χώρου χρησιμοποιήθηκαν αντικείμενα ανακυκλώσιμα, χωρίς αυτό να συνεπάγεται περικοπές στην αισθητική του χώρου. Με ζεστά χρώματα, εικαστική αντίληψη και σκληρή δουλειά για 60 ημέρες οι εθελοντές διαμόρφωσαν έναν χώρο φιλόξενο που διαθέτει σκηνή, μπαρ, κονσόλοα για μουσική καθώς και γωνίες με καναπέδες και τραπεζάκια για το κοινό. Και το καλύτερο απ'όλα: στο χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα.

Η Κοιν.Σ.Επ δεν είναι "μαγαζί" εξηγούν οι Φώτης Νταβόρας και Νίκος Βαρούδης, εμπνευστές της ιδέας αυτής. Το ΓΡΑΝΑΖΙ δεν βλέπει το ρόλο του ανταγωνιστικά, αλλά ως χρηματοδότηση στον πολιτισμό αυτής της πόλης. Έτσι και οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή του Δεκεμβρίου παίζουν αφιλοκερδώς, "όμως εμείς τους ασφαλίζουμε για την βραδιά", λέει ο Φώτης. Το πρόγραμμα του Δεκέμβρη έχει εορτασικό χαρακτήρα και θα παρουσιάσει διαφορετικά στιλ μουσικής. Την 24η του Δεκέμβρη θα την γιορτάσει με ... μαζί με τον Άγιο Βασίλη.

Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015, με ζωντανή έντεχνη μουσική από τους Άννα Χατζικυριάκου, Νίκο Βαρούδη και ΓΡΑΝΑΖΙ band.

Στοιχεία επικοινωνίας
Γρανάζι στο facebook
Τηλέφωνα:
Νίκος Βαρούδης 6988284774 Φώτης Δαβόρας 690672572 Ξανθή Χιλλ 6932045368

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69