tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απεργιακό κάλεσμα από το Εργατικό Κέντρο Βέροιας

apergia

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους , τους άνεργους στο μεγάλο Εργατικό και Κοινωνικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη 2015 στις 18: 00 στο Άγαλμα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.

"Οι εργαζόμενοι , οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι της χώρας, οι νέοι και οι νέες ύστερα από πέντε χρόνια μνημονιακών πολιτικών σκληρής λιτότητας , ωθήθηκαν να βρίσκονται με κομμένη την ανάσα και τα φτερά , να κοιτούν την χώρα και την κοινωνία να εξαθλιώνονται. Μια χώρα που πρέπει να σταθεί στα πόδια της αλλά οφείλει να το κάνει με την κοινωνία ΟΡΘΙΑ.

Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ακόμα ένα νέο σκληρό μνημόνιο, με επαχθείς όρους , με νόμους και μέτρα που δίνουν ουσιαστικά την χαριστική βολή στην κοινωνία και στην οικονομία , καταργώντας κάθε παροχή εργασιακής και κοινωνικής ασφάλειας. Είμαστε αντιμέτωποι με «προτάσεις» που μετουσιώνονται σε αποφάσεις, εντείνουν την ύφεση , αυξάνουν την ανεργία που βρίσκεται ήδη σε πολύ υψηλά επίπεδα, ρίχνοντας για μια ακόμη φορά στις πλάτες των μισθωτών , συνταξιούχων δυσβάστακτα βάρη, την ώρα που η οικονομική και πολιτική ελίτ, η οποία έμαθε να στηρίζεται στην κατασπατάλησης των δημόσιων πόρων παραμένει για πολλοστή φορά αλώβητη και κερδισμένη.

Είναι πλέον σαφές ότι η καταστροφική πορεία της χώρας θα συνεχιστεί και το νέο μνημόνιο θα παράξει περισσότερη φτώχεια , υψηλότερη ανεργία , μεγαλύτερη μετανάστευση των νέων της πατρίδας.

Συναδέλφισσες-οι,
Οι αγώνες του Εργατικού Κινήματος είναι συνυφασμένοι με το δημόσιο γενικό συμφέρον και το καλό της εργατικής δύναμης της χώρας.
Έχουμε δώσει αγώνες από το 2010 και συνεχίζουμε να τους δίνουμε σε όλα τα μέτωπα τονίζοντας ότι η κρίση στην Ελλάδα έχει εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς προεκτάσεις , ενώ παράλληλα οδηγήσαμε με τις παρεμβάσεις μας στην εθνική , ευρωπαϊκή και διεθνή υποχρέωση λογοδοσίας.
Τα συνδικάτα της χώρας δεν θα γίνουν βορά στα χέρια κανενός. Ο δρόμος του αγώνα είναι πλέον μονόδρομος.

Δίνουμε δυναμικό αγωνιστικό «παρόν» γιατί
« Ο Άνθρωπος είναι ο Σκοπός και ΌΧΙ το ΜΕΣΟ»

ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΦΤΩΧΕΙΑΣ

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2015
ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ" αναφέρει η ανακοίνωση. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69