tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Γηροκομείο Βέροιας ευχαριστεί

girokomeio verias

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας, αισθάνεται βαθύτατα την υποχρέωση , να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συντέλεσαν ,να πραγματοποιηθεί με επιτυχία στον Χώρο Τεχνών Βέροιας, στις 10 Μαΐου 2015, η Μουσική Παράσταση ,τα 100 Χρόνια από την γέννηση του Βασίλη Τσιτσάνη ''Όταν συμβεί στα πέριξ'', τα οποία έσοδα της , δόθηκαν για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βέροιας.

Το Δ.Σ. του Αδελφάτου ειδικότερα ευχαριστεί :

-Τον Μαέστρο κ.Πέτρο Ρίστα που με την σοβαρότητα του ,τον επαγγελματισμό του ,την αγάπη και την γνώση του, παρείχε τις υπηρεσίες του για την επιμέλεια της όλης παράστασης , αφιλοκερδώς υπέρ του γηροκομείου .

-Το Οργανικό Φωνητικό Σύνολο Μονόγραμμα και την πρόεδρο του γυναικείου Μουσικού συνόλου ''Μονόγραμμα'' κ.Αλέκα Βαφείδου.

-Τους Μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βέροιας , τους καθηγητές και την Δ/ντρια του Λυκείου, κ.Αναστασία Καρακώστα.

-Τους τραγουδιστές και την πολυμελή ορχήστρα.

-Τους αφηγητές κ.Δημήτριο Ερατεινό και την κ.Νανά Γιαννοπούλου , που εξιστόρησαν τη ζωή του Βασίλη Τσιτσάνη και τις σημαντικές στιγμές της καριέρας του , με παράλληλη προβολή φωτογραφικού υλικού και μουσικού προγράμματος με αγαπημένα τραγούδια για τα πρώτα βήματα της ζωής του, για την Θεσσαλονίκη και για τραγούδια αφιερωμένα για την γυναίκα.

-Τους χορηγούς και όλους όσους είχαν την γενική επιμέλεια για την επιτυχία της μουσικής παράστασης.

-Τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη , για την δωρεάν παραχώρηση του Χώρου Τεχνών για την πραγματοποίηση της Μουσικής Εκδήλωσης.

-Την Εφημερίδα Λαός για τις συνεχείς αφιερώσεις για το Γηροκομείο Βέροιας.

Την Μουσική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου πατέρας Λεωνίδας Αφεντούλης , ο βουλευτής Ημαθίας κ.Γιώργος Ουρσουζίδης , η κ.Νίκη Καρατζιούλα εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη , ο Υποδιοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού ,ο Δήμαρχος Βεροίας κ. Κώστας Βοργιαζίδης και πλήθος συνδρομητών και φίλων του Γηροκομείου Βέροιας που συντέλεσαν με την παρουσία τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69