tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Trendy αξεσουάρ - Πώς να ολοκληρώσετε το look σας;

Η σωστή επιλογή και ο ρόλος των αξεσουάρ στην συνολική εμφάνιση κάθε γυναίκας είναι πολύ σημαντικά για το τελικό αποτέλεσμα μις εμφάνισης.

Ποια είναι τα μοντέρνα must have αξεσουάρ που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την εμφάνισή σας;

Υπάρχουν μοντέρνα αξεσουάρ που μπορούν να αναδείξουν την εμφάνισή σας και να προσθέσουν λάμψη σε κάθε σας ντύσιμο. Τα statement σκουλαρίκια είναι μια ευέλικτη επιλογή, είτε πρόκειται για τολμηρούς κρίκους, σκουλαρίκια με γεωμετρικά σχήματα ή ακόμα και αυτά που έχουν μήκος. Ένα άλλο κόσμημα που μπορεί να αναδείξει ένα outfit είναι τα ευμεγέθη κολιέ ή αυτά που φοριούνται σε layering που σίγουρα αποτελούν ένα must-haveγια κάθε γυναίκα. Εκτός όμως από τα κοσμήματα και άλλου τύπου αξεσουάρ όπως μια κομψή ζώνη μπορεί να σφίξει τη μέση και να αναδείξει τη σιλουέτα σας, ενώ μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει και ως fashion statement κομμάτι. Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, όπως τα scrunchies, οι κορδέλες ή τα ακόμα και τα κλιπ μαλλιών, εύκολα μπορούν να αναδείξουν το χτένισμά σας και να προσθέσουν ένα παιχνιδιάρικο στοιχείο σε μια κατά τα άλλα πιο αυστηρή εμφάνισή σας. Μην ξεχνάτε ότι ένα από τα βασικότερα αξεσουάρ που όλες οι γυναίκες λατρεύουν είναι οι τσάντες που μπορείτε να βρείτε στο https://answear.gr/m/liu-jo/gunaikeia/axesouar/tsantes.  Μια μοντέρνα τσάντα, όπως δερμάτινη backpack, μια μίνι clutch ή μια πιο αυστηρή τσάντα φάκελος μπορεί να ολοκληρώσει κάθε ντύσιμο αρκεί να συνδυαστεί αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο.

trendy look

Πώς μπορείτε να ενσωματώσετε μοντέρνα αξεσουάρ για να προσθέσετε λάμψη στο ντύσιμό σας;

Η ενσωμάτωση μοντέρνων αξεσουάρ μπορεί να προσθέσει αμέσως στυλ στο ντύσιμό σας. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας statement κολιέ ή κάνοντας layering με κομψές αλυσίδες για να αναδείξετε το ντεκολτέ σας. Συνδυάστε τολμηρά σκουλαρίκια με ένα κομψό, ανάγλυφο κυματισμό για να τραβήξετε την προσοχή στο πρόσωπό σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια στοίβα από μοντέρνα δαχτυλίδια στα χέρια σας, αναμειγνύοντας μέταλλα σε διαφορετικό στυλ για μια εξατομικευμένη πινελιά. Εύκολα μπορείτε να βρείτε αυτού του είδους αξεσουάρ μπαίνοντας στο https://answear.gr/m/swarovski/gunaikeia/axesouar/kosmimata/dahtulidia.  Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με μια κομψή ζώνη σφιγμένη στη μέση για να τονίσετε τη σιλουέτα σας ή περάστε ένα εμπριμέ φουλάρι γύρω από το λαιμό σας για έντονο χρώμα και υφή. Ολοκληρώστε με μια statement τσάντα ή ένα μοντέρνο χιαστί τσαντάκι αν θέλετε και πρακτικότητα εκτός από στυλ. Αυτά τα αξεσουάρ μπορούν να βελτιώσουν αβίαστα το ντύσιμό σας, προσθέτοντας προσωπικότητα και στυλ στη συνολική σας εμφάνιση και σε κάθε σας έξοδο.

Ποια αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας από συνηθισμένη σε εξαιρετική;

Πολλά αξεσουάρ είναι ικανά να μεταμορφώσουν την εμφάνισή σας και να την μετατρέψουν από συνηθισμένη σε εξαιρετική. Κοσμήματα statement όπως τολμηρά κολιέ, υπερμεγέθη σκουλαρίκια ή ογκώδη βραχιόλια προσθέτουν αμέσως αίγλη και προσωπικότητα σε κάθε ντύσιμο. Ένα κομψό κασκόλ ή ένα εμπριμέ μαντίλι κεφαλιού μπορεί να αναδείξει το χτένισμά σας και να προσθέσει ένα ποπ χρώμα ή σχέδιο στο σύνολό σας. Μια statement τσάντα, όπως μια πρακτική και όμορφη backpack σαν αυτές που θα βρείτε μπαίνοντας στο https://answear.gr/m/fjallraven ή ένα διακοσμημένο clutch, μπορεί να γίνει το επίκεντρο της εμφάνισής σας, ενώ τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου θα προσθέσουν μια νότα μυστηρίου και κομψότητας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη των υποδημάτων καθώς ένα ζευγάρι statement γόβες ή κομψά αθλητικά παπούτσια μπορούν να ανεβάσουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο σε άλλο επίπεδο. Ενσωματώνοντας αυτά τα αξεσουάρ, μπορείτε να αναδείξετε αβίαστα την εμφάνισή σας και να κάνετε μια αξέχαστη δήλωση μόδας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69