tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

3 + 1 Πρωτότυπα δωράκια για την αγαπημένη σου φίλη!

Γενέθλια, γιορτές, Χριστούγεννα, ορκωμοσία, όποια και αν είναι η αφορμή για να αγοράσεις ένα δώρο για την αγαπημένη σου φίλη, αυτό που πρέπει να φροντίσεις είναι να επιλέξεις ένα αντικείμενο αρκετά χρηστικό και πρωτότυπο. Στα καταστήματα, θα βρεις αρκετές προτάσεις σε δωράκια για να επιλέξεις αλλά βάλε τη φαντασία σου για να το κάνεις ακόμη πιο μοναδικό. Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε 3+1 προτάσεις σε δώρα που θα ενθουσιάσουν τη φίλη σου. Ας τις ανακαλύψουμε!

  • Σετ περιποίησης / Επίσκεψη σε spa

Πως θα σου φαινόταν μια επίσκεψη σε ένα στούντιο περιποίησης προσώπου και σώματος με την κολλητή σου; Ίσως, τα γενέθλιά της είναι μια καλή αφορμή για να οργανώσεις ένα daily spa για την παρέα και να κάνετε ένα καθαρισμό προσώπου και μια θεραπεία σώματος (όπως αρωματοθεραπεία, σοκολατοθεραπεία κ.α.). Μπορείς να συνδυάσεις την περιποίηση με μια βόλτα στην πόλη και να απολαύσετε ένα καφέ με όλη την παρέα. Ακόμη, για να κάνεις το δώρο της ακόμη πιο πρωτότυπο, μπορείς να της χαρίσεις και ένα gift box με προϊόντα περιποίησης, όπως αφρός καθαρισμού, eye patches, serum, κρέμα προσώπου και scrub σώματος.

  • Sleepwear

Για εκείνη τη φίλη που θέλει να είναι στιλάτη σε κάθε περίσταση, ακόμη και στις στιγμές που χαλαρώνει στο σπίτι, επέλεξε να της χαρίσεις ένα σετ πιτζάμες γυναικείες καλοκαιρινές ή χειμερινές, ανάλογα με την εποχή. Οι πιτζάμες αποτελούν ένα δώρο που θα την ενθουσιάσουν και θα μπορεί να τις παίρνει μαζί της σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή στις μικρές της αποδράσεις στη φύση. Στα καταστήματα, θα βρεις μια μεγάλη συλλογή σε νυχτικά καλοκαιρινά με πρωτότυπα σχέδια και χρώματα σύμφωνα με τα τελευταία fashion trends για να επιλέξεις ένα μοναδικό δώρο.

  • Αθλητικά είδη

Για εκείνη τη φίλη που αγαπάει τον αθλητισμό και στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της έχει δύο με τρεις αθλητικές δραστηριότητες, επέλεξε είδη γυμναστικής. Από αθλητικά κολάν γυμναστικής, dri fit μπλουζάκια, σετ φόρμες και αθλητικά παπούτσια μέχρι αξεσουάρ, όπως στρώμα γυμναστικής και πετσετούλες, αυτά τα είδη θα τις φανούν απολύτως χρήσιμα.

  • Τσάντα/ Σακίδιο πλάτης

Μια τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή για καμία συλλογή! Ένα σακίδιο πλάτης για παράδειγμα είναι ένα ιδανικό δώρο για τη φίλη σου που παρακολουθεί μαθήματα στη σχολή της, που ταξιδεύει συχνά και θέλει ένα backpack που να έχει μεγάλη χωρητικότητα για όλα τα απαραίτητα αντικείμενά της. Στα καταστήματα, θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία σε σακίδια πλάτης με μοναδικά χρώματα για να επιλέξεις αυτό που θα ολοκληρώσει το outfit της. Εναλλακτικά, επέλεξε ένα τσαντάκι μέσης για τις sportwear & casual εμφανίσεις για να έχει μαζί της μια τσάντα για να αποθηκεύει τα κλειδιά, το πορτοφόλι και το κινητό της.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69