tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αφιερωμένο σε εσάς που αγαπάτε τα Jeans!

Jeans γυναικεία, αλλά και ανδρικά jeans που δεν θέλουμε να βγάζουμε από πάνω μας! Ποια είναι άραγε και πού θα βρούμε τα καλύτερα; Το τέλειο τζιν, είναι αυτό με το οποίο “κολλάμε” και θέλουμε να φοράμε ξανά και ξανά, χωρίς να το βαριόμαστε. Είναι εκείνο που ταιριάζει ιδανικά στον σωματότυπό μας, που στρώνει άψογα, που ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα μας και κάθε φορά δείχνει σαν καινούργιο, ανάλογα πάντα με τι θα επιλέξουμε να το συνδυάσουμε. Η αλήθεια είναι πως τα τζιν αποτελούν… μακροχρόνια επένδυση, αφού συχνά έχουν διαχρονική αξία και μένουν για πολλά χρόνια στην γκαρνταρόμπα μας.

Πού θα βρείτε τα καλύτερα γυναικεία jeans;

Jeans γυναικεία με τέλεια εφαρμογή, θα βρείτε στην GAP! Ψηλόμεσα, χαμηλόμεσα, skinny ή bootcut, σε κλασικό σκούρο ή ανοιχτό μπλε, μαύρο, αλλά και λευκό, σας περιμένουν στη συλλογή της GAP που συνεχώς ανανεώνεται. Ωστόσο, εκτός από παντελόνια, εκεί θα βρείτε και τζιν βερμούδες ή σορτσάκια, πουκάμισα και φορέματα που μπορούν να φορεθούν χειμώνα – καλοκαίρι, χαρίζοντάς σας άνεση, αλλά και στυλ. Το σημαντικό είναι, άλλωστε, ότι μπορεί οι τάσεις της μόδας να έρχονται και να φεύγουν, όμως το τζιν μένει για πάντα!

Ανδρικά jeans για άνεση και μοναδική γοητεία!

jeans2.jpg

Τα ανδρικά jeans αποτελούν κλασικό κομμάτι κάθε αντρικής ντουλάπας, αφού φοριούνται άνετα από το πρωί έως το βράδυ, ανεξαρτήτως περίστασης. Με τον κατάλληλο συνδυασμό, μπορούν να αναδείξουν ένα casual, αλλά κι ένα smart επίσημο στυλ, που θα εκπέμπει γοητεία. Στην GAP μπορείτε να βρείτε τζιν παντελόνια σε slim fit ή σε straight γραμμή, που διαθέτουν άψογη εφαρμογή και κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Επισκεφθείτε τώρα το gap.com.gr και αποκτήστε το τζιν παντελόνι, πουκάμισο ή μπουφάν που θέλετε, εύκολα και γρήγορα, στον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69