tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αυτά Είναι Τα Έπιπλα Που Θα Δημιουργήσουν Το Πιο Cozy Καθιστικό

Το καθιστικό και το σαλόνι ευρύτερα είναι οι χώροι του σπιτιού, οι οποίοι είναι μεν προσωπικοί αλλά ταυτόχρονα είναι και εκεί όπου μαζεύεται η οικογένεια και οι φίλοι. Αυτό σημαίνει πως, για να τους διαμορφώσεις, θα πρέπει να βρεις τα έπιπλα εκείνα που θα μπορούν να εξυπηρετούν ταυτόχρονα όλες σου τις ανάγκες.

Η συλλογή με έπιπλα σαλονιού της Istikbal Kimerland έχει προκύψει έπειτα από την εμπειρία ετών που διαθέτει η κορυφαία εταιρεία, γι’ αυτό περιλαμβάνει έπιπλα που θα καλύψουν τις πιο «απαιτητικές» σου ανάγκες.

Καναπέδες που θα απογειώσουν την άνεση και το design του χώρου

Οι καναπέδες είναι το Α και το Ω σε ένα καθιστικό. Ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις, επιλέγεις και τον καναπέ που σου ταιριάζει. Οι γωνιακοί καναπέδες είναι σίγουρα η απόλυτη πρόταση για κάθε σύγχρονο χώρο.

kathistiko2.jpgkathistiko3.jpg

Γωνιακός καναπές Elizya, που μετατρέπεται σε κρεβάτι και από τις δύο πλευρές. Διαθέτει πρακτικό αποθηκευτικό χώρο και το ανάκλιντρο μπορεί να είναι είτε αριστερά είτε δεξιά, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Είτε μοντέρνοι είτε κλασικοί, είναι η ιδανική λύση ειδικά αν διαθέτεις μεγάλο σαλόνι. Ένας καναπές γωνία μπορεί να χωρέσει όλη την οικογένεια και την παρέα ή να σου προσφέρει μοναδική άνεση, όταν θέλεις να αποφορτιστείς έπειτα από μια δύσκολη μέρα.

Βρες το γωνιακό σαλόνι που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες μέσα από καναπέδες άριστης ποιότητας και αντοχής, σε υπέροχες αποχρώσεις, που διακρίνονται για τον μοντέρνο και πρακτικό τους σχεδιασμό. 

kathistiko4.jpg

Σκαμπό Golden σε τετράγωνο σχήμα, με ξύλινα κρεμ πόδια και εντυπωσιακές λεπτομέρειες σε χρυσό χρώμα. Μπορεί να επενδυθεί με αλέκιαστα υφάσματα σε διάφορες αποχρώσεις ή με δερματίνη και να ταιριάξει μοναδικά σε κάθε στιλ διακόσμησης.

Σκαμπό που θα ολοκληρώσουν τη διακόσμηση

Τα σκαμπό σαλονιού είναι περισσότερο ένα βοηθητικό έπιπλο που, όμως, μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα καθιστικό. Στην Istikbal θα βρεις σκαμπώ για το σαλόνι σε μοντέρνα και κλασικά σχέδια, που θα δώσουν την τελική πινελιά στον χώρο σου.

kathistiko5.jpgkathistiko6.jpg

Σκαμπό Elizabeth με πόδια και αποθηκευτικό χώρο. Διατίθεται σε λευκή, κρεμ ή καφέ απόχρωση για να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Επίλεξέ τα με αποθηκευτικό χώρο ή χωρίς, στις διαστάσεις, το στιλ, την επένδυση και το χρώμα που προτιμάς και διαμόρφωσε το πιο φιλόξενο καθιστικό.

Μπες στο istikbalkimerland.gr, επίλεξε τον καναπέ και τα σκαμπό που ταιριάζουν στον χώρο σου και απόκτησέ τα σε εξαιρετικά προσιτές τιμές και με άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα!  

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69