tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Για μαγιό; Επειγόντως στην PCP!

Εάν αναζητάς μαγιό… outlet, ο προορισμός είναι ένας, ακούει στο όνομα PCP και πρέπει να τον επισκεφθείς επειγόντως! Γιατί, εκεί θα βρεις εκπληκτικά γυναικεία μαγιό σε τιμές που δεν θα πιστεύεις! Υπέροχα ολόσωμα και μπικίνι παλαιότερων σεζόν, που εξακολουθούν όμως να είναι στη μόδα, περιμένουν να τα ανακαλύψεις με φοβερές εκπτώσεις, που φτάνουν έως και 77%! Μπορείς, επίσης να βρεις μεμονωμένα bikini tops και bottoms και να κάνεις το δικό σου μοναδικό mix & match, που θα απογειώσει το beach look σου. Εξερεύνησε ολόκληρη τη συλλογή της PCP σε φθηνά μαγιό και διάλεξε το σχέδιο και το χρώμα που προτιμάς μέσα από μια μεγάλη ποικιλία. Βεραμάν, λευκό, χακί ή πολύχρωμο, σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς, το μαγιό σου, σε περιμένει!

Bikini set για ηλιοθεραπεία με στυλ!

magio_psp2.jpg

Προτιμάς το bikini set έναντι του ολόσωμου; Κανένα πρόβλημα! Στην ελληνική εταιρεία PCP, θα βρεις ό,τι μαγιό θέλεις! Το γνωστό μαγιό τριγωνάκι κυκλοφορεί σε μοναδικές αποχρώσεις, όπως μαύρο, θαλασσί, λευκό ή χακί, που αναδεικνύει το μαύρισμα και ταιριάζει ακόμα και στις πιο λευκές επιδερμίδες. Επίσης, θα το βρεις με κορδόνια, ψηλόμεσο, χαμηλοκάβαλο ή τύπου μπραζίλ, ενώ αν έχεις πιο… αθλητικές αναλογίες, μπορείς να επιλέξεις κάποιο με αντίστοιχα κοψίματα, που θα αναδείξουν το ήδη γυμνασμένο σου σώμα. Τα μπικίνι σετ της PCP έχουν ούτως ή άλλως άψογη εφαρμογή και κολακεύουν κάθε σωματότυπο.

Επισκέψου, λοιπόν, το pcpclothing.com ή το φυσικό PCP κατάστημα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, εξερεύνησε την πλήρη συλλογή και βάλε στο καλάθι αγορών σου το μαγιό που θα συνοδεύσει τις πιο stylish καλοκαιρινές σου στιγμές!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69