tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το τελευταίο φοιτητικό καλοκαίρι

Σου είναι αδύνατον να πιστέψεις πότε έφτασε κιόλας η στιγμή που η αποφοίτησή σου βρίσκεται τόσο κοντά, αφού θυμάσαι σαν χθες την πρώτη σου μέρα στη σχολή.
Οι προσπάθειες και η αγωνία των τελευταίων ετών, μαζί με όλες τις όμορφες, ξέγνοιαστες και μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που μοιράστηκες με τους φίλους σου, φαίνεται να αγγίζουν τη γραμμή τερματισμού, δίνοντας χώρο σε ένα νέο κύκλο να αρχίσει.

Πριν όμως έρθει η στιγμή του οριστικού φινάλε με εσένα να κρατάς στα χέρια το πτυχίο σου, έχεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι μπροστά σου, για να απολαύσεις όσο διατηρείς τη φοιτητική σου ιδιότητα.

Γι’αυτό και θεωρήσαμε πως είναι μια καλή ιδέα, να φτιάξουμε μια λίστα με προτάσεις για να συμπεριλάβεις στην to-do list σου, εκμεταλλευόμενος την ελευθερία σου, χωρίς να ξεχάσεις να φροντίσεις για το μέλλον σου. 

  1. Πλάνο υποχρεώσεων: 

Πρώτα από όλα, και για να μπορέσεις να απολαύσεις τις τελευταίες σου φοιτητικές διακοπές όσο πιο ξέγνοιαστα γίνεται, με το μυαλό σου να ακολουθεί το σώμα σου και να μη μένει πίσω, είναι συνετό να προγραμματίσεις τις εναπομείνασες ακαδημαϊκές σου υποχρεώσεις. Η διαδικασία μελέτης των μαθημάτων είναι κάπως προβλέψιμη, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τη συγγραφή της πτυχιακής σου εργασίας, όπου κωλύματα και δυσκολίες μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή δεδομένων των οδηγιών του επιβλέποντος, με το άγχος να μην αποτελεί σύμμαχο για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Έτσι, αν αυτή είναι μία από τις εκκρεμότητές σου, προνόησε βρίσκοντας υποστηρικτικές υπηρεσίες για πτυχιακές εργασίες από την InstaPen, για να εξαλείψεις καθυστερήσεις!

  1. Ταξίδια & Εθελοντισμός:

Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που δύσκολα θα ξανασυναντήσεις και τις αντοχές που σου δίνει το νεαρό της ηλικίας σου, για να εξερευνήσεις όσο περισσότερο μπορείς τον κόσμο μας. Μην ανησυχείς ιδιαίτερα για το διαθέσιμο budget σου, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ανεπτυγμένες τουριστικές υποδομές και δραστηριότητες για τη φοιτητική κοινότητα. Μαζί μάλιστα με το εν ενεργεία φοιτητικό σου πάσο ή την ευρωπαϊκή φοιτητική κάρτα, μπορείς να κυνηγήσεις ειδικά προνόμια!

Μια εναλλακτική που μπορεί να σου χαρίσει μοναδικά συναισθήματα, να σε κάνει να ανακαλύψεις νέα πράγματα για τον εαυτό σου, έως και να αλλάξει τον τρόπο αντίληψής σου, είναι η συμμετοχή σου σε εθελοντικά προγράμματα. Η τριβή με την αξία του εθελοντισμού, μόνο ωφέλιμη μπορεί να θεωρηθεί και μπορείς να τη συμπεριλάβεις στο βιογραφικό σου. Εφόσον ο χρόνος σου το επιτρέπει, γιατί να περιοριστείς στα σύντομα τοπικά δρώμενα και να μην αναζητήσεις προσκλήσεις για συμμετοχές στο εξωτερικό, που μπορεί να διαρκέσουν έως και 2 μήνες;

  1. Σχέδια για το Μέλλον: 

Ο χρόνος και τα χρήματα είναι δύο πολύ καθοριστικοί παράγοντες για την εξέλιξη της ζωής μας, έτσι όταν μας προσφέρονται σε πλεόνασμα, οφείλουμε να επενδύσουμε ένα μέρος του. Ένας σημαντικός κύκλος ετοιμάζεται να κλείσει, και είναι η καταλληλότερη στιγμή να σκεφτείς ενδελεχώς και να ψάξεις για όλες τις απαραίτητες σχετικές πληροφορίες, του επόμενου βήματος σου. Μεταπτυχιακά προγράμματα, κατατακτήριες εξετάσεις, πρακτική άσκηση, σεμινάρια, μερική ή πλήρης απασχόληση, νέα χόμπι, σε περιμένουν αν εσύ το επιλέξεις. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69