tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι λείπει από μια νύφη για να είναι… απαστράπτουσα;

Τα νυφικά κοσμήματα είναι η τελευταία… πινελιά λάμψης που θα κάνουν τη νύφη πραγματικά να αστράφτει κυριολεκτικά και μεταφορικά! Εάν, λοιπόν, δυσκολεύεστε να βρείτε τα χρυσαφικά για νύφες, απευθυνθείτε στο online κοσμηματοπωλείο Xrisokosmima. Στην κομψή συλλογή του, θα συναντήσετε ολοκληρωμένα σετ κοσμημάτων για αρραβώνα ή γάμο, αλλά και εκθαμβωτικά μεμονωμένα κομμάτια, για να τα συνδυάσετε όπως εσείς θέλετε.

Κοσμήματα για τον λαιμό, βραχιόλια, σκουλαρίκια και άλλα πολλά από κίτρινο, λευκό ή ροζ χρυσό Κ14, Κ18 σας περιμένουν για να αναδείξουν το νυφικό σας, προσδίδοντας έναν αέρα πολυτελείας και αριστοκρατικής ομορφιάς. Επιλέξτε για την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας, κάποιο με πολύτιμες πέτρες, όπως διαμάντια κοπής brilliant, μαργαριτάρια ζιργκόν, London Blue Topaz, σε διάφορα σχήματα όπως δάκρυ και το λουλούδι και εντυπωσιάστε σε κάθε σας πέρασμα!

Νυφικά σκουλαρίκια για elegant bride look!

nifi2.jpg

Τα νυφικά σκουλαρίκια είναι κι αυτά… μέλος της γαμήλιας τελετής, αφού μαζί με τα υπόλοιπα κοσμήματα αποτελούν… στολίδι για τη νύφη, που εκείνη τη μέρα συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της. Εάν, λοιπόν, θέλετε να είστε εντυπωσιακά εκθαμβωτική, πλαισιώστε το πρόσωπό σας με σκουλαρίκια για νύφη, από πολύτιμε πέτρες, όπως είναι το ζιργκόν, το μπριγιάν, οι ροδαλίτες, το τοπάζι ή τα διαμάντια. Επιλέξτε εκείνα που ταιριάζουν και αναδεικνύουν περισσότερο το πρόσωπό σας, όπως καρφωτά σε σχήμα σταγόνας, οβάλ, ροζέτας, φύλλου ή κρεμαστά με δάκρυα ή ίσια, ενώ αν προτιμάτε το vintage ή μίνιμαλ γενικότερα στυλ, φορέστε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια. Εμπιστευθείτε κι εσείς το Xrisokosmima, επισκεφθείτε το κάνοντας click στο xrisokosmima.gr και αποκτήστε εύκολα και γρήγορα τα κοσμήματα που θα σας χαρίσουν την πολυπόθητη λάμψη!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69