tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέο εταιρικό κατάστημα Fylliana στη Βέροια

Η Βέροια καλωσορίζει το νέο κατάστημα της Fylliana αρχές Ιούλη! Η Fylliana μεγαλώνει την αλυσίδα καταστημάτων της με το ένατο κατάστημα της Βέροιας, έναν πολύ όμορφο και επιβλητικό χώρο 700 τ.μ., στο 2ο χλμ. Παλ. Εθν. Οδού Βέροιας - Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση του αγοραστικού κοινού.

Η Βέροια αποτελεί τον τελευταίο σταθμό του πλάνου ανάπτυξης της Fylliana, καθώς η γνωστή αλυσίδα που πρεσβεύει το ποιοτικό έπιπλο και τις πολύ προσιτές τιμές διαθέτει άλλα οκτώ καταστήματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Κατερίνη, τη Χίο, τη Μυτιλήνη, τη Δράμα, και το Βόλο, ενώ σχεδιάζει μεθοδικά τη στρατηγική ανάπτυξης της μέσω δημιουργίας νέων, σε πλέον κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Το νέο κατάστημα, φιλοξενεί μοντέρνα είδη σπιτιού και διακόσμησης για ένα όμορφο, λειτουργικό και υψηλής αισθητικής σπίτι, σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Τα καταστήματα Fylliana αποτελούν ένα μοναδικό προορισμό για Smart Shopping, με ξεχωριστές επιλογές σε έπιπλα, διακοσμητικά, στρώματα, είδη κήπου, φωτιστικά και όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων είναι πάντα εκεί για να βοηθήσει τον καταναλωτή να κάνει τις καλύτερες επιλογές.

Η Fylliana, συνεχώς αναπτυσσόμενη στον κλάδο του επίπλου και της διακόσμησης με καταστήματα franchise, ένα σύγχρονο e-shop www.fylliana.gr , αλλά και ένα εκτενές δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, μένει πιστή στη φιλοσοφία της και δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της έπιπλα και είδη διακόσμησης υψηλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69