tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ανακαίνιση οικίας – χώρου αναλαμβάνει η εταιρεία ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Η επιχείρηση Θέρμανσης – Κλιματισμού ΦΩΤΙΑΔΗΣ στην Βέροια σας ενημερώνει ότι αναλαμβάνει την εσωτερική – εξωτερική ανακαίνιση οικιών κι άλλων χώρων.

«Κάθε χώρος που χρειάζεται ανακαίνιση έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Εκεί, η πολύχρονη εμπειρία μας στις ανακαινίσεις, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μας δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώνουμε τις εργασίες ανακαίνισης, γρήγορα οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε και ολοκληρώνουμε έργα όπως αυτά που παρουσιάζονται παρακάτω και αφορούν ολική ανακαίνιση μονοκατοικίας ή διαμερίσματος, ανακαίνιση καταστήματος, ανακαίνιση μπάνιου, κουζίνας και λοιπών χώρων, αλλά και λύσεις σε προβλήματα υγρομόνωσης και θερμομόνωσης. Οι υπηρεσίες ανακαίνισης περιλαμβάνουν κάθε είδους εργασία που γίνεται για τη βελτίωση ενός σπιτιού, ή ενός ακινήτου ή ενός επαγγελματικού χώρου. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

Εσωτερική Ανακαίνιση Σπιτιού / Χώρου:

Εξωτερική Ανακαίνιση Σπιτιού / Χώρου:

·         αντικατάσταση κουφωμάτων

·         εγκατάσταση φυσικού αερίου

·         αποξηλώσεις

·         εξωτερικούς ελαιοχρωματισμούς

·         γκρέμισμα τοίχων

·         θερμομόνωση

·         ελαιοχρωματισμούς

·         θερμοπρόσοψη

·         επισκευές και νέες κατασκευές

·         μονώσεις ταρατσών

·         εργασίες μόνωσης

·         σοβάτισμα και επισκευή φθορών

·         εργασίες στο δάπεδο

·         υγρομόνωση

·         σοβατίσματα

 

·         συστήματα θέρμανσης

 

·         τοποθέτηση γυψοσανίδων

 

·         υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες

 

Ανάλογα με την πολυπλοκότητα του έργου, οι ανακαινίσεις απαιτούν τον συντονισμό διαφόρων ειδικοτήτων. Η εταιρεία μας υλοποιεί κάθε έργο με τον συντονισμό όποιων ειδικοτήτων απαιτούνται (πχ. μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί κ.α. συνεργεία).

Εκτός από τις εργασίες που απαιτούνται για το ίδιο το έργο, οι ανακαινίσεις συχνά απαιτούν επίσης άδειες και επιθεωρήσεις. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και την εκπόνηση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών. Όταν γίνονται σωστά, οι ανακαινίσεις μπορούν να προσθέσουν αξία σε ένα ακίνητο, να αυξήσουν τη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητά του και να το καταστήσουν πιο ελκυστικό για τους ενοίκους του, τους πιθανούς αγοραστές. Στην περίπτωση των επαγγελματικών χώρων, προσδίδουν ανά περίπτωση το ύφος που απαιτείται για το προφίλ της επιχείρησης.

Τα τελικά αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε εντυπωσιάζουν, γεγονός που οφείλεται τόσο στην υπεύθυνη δουλειά μας όσο και στην χρήση κορυφαίων υλικών της αγοράς» αναφέρει η εταιρεία ΦΩΤΙΑΔΗΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2331029950.

 ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

 Πιερίων 10, Βέροια, Τ.Κ. 59131
Τηλ. 2331029950
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69