tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πέργκολες: Διαχρονική αισθητική και προστασία

Μία πέργκολα είναι ο τέλειος κομψός, πρακτικός, και ρομαντικός τρόπος να καθίσετε στη σκιά σε μία ηλιόλουστη μέρα και να απολαύσετε την ομορφιά του τοπίου, ή να προστατευθείτε από μία ξαφνική μπόρα σε εξωτερικό χώρο.

Αυτές οι λειτουργικές και καλαίσθητες δομές αποτελούνται από κάθετους στύλους ή πυλώνες που στην κορυφή τους έχουν ψάθα ή καλάμια και σε πιο μοντέρνα εκδοχή σκληρό ανθεκτικό ύφασμα για απόλυτη προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Μπορείτε να βρείτε τις πέργκολες σε πολλά σχέδια τα οποία ικανοποιούν κάθε γούστο. Για μερικά μπορείτε να κάνετε ένα κλικ εδώ.

Οι πέργκολες δεν είναι μόδα και αποδεδειγμένα έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου. Για αιώνες οι δομές αυτές παρείχαν σκιά και ομορφιά για τους ελίτ της ρωμαϊκής και της αιγυπτιακής αυτοκρατορίας που αναζητούσαν καταφύγιο από τον ήλιο και τη βροχή στους κήπους των ανακτόρων.

Εκατοντάδες χρόνια αργότερα, αυτές οι διαχρονικές δομές έχουν εξαπλωθεί σε όλες τις γωνιές του πλανήτη και έχουν εξελιχθεί, ενώ πλέον είναι αρκετά δημοφιλείς και στους χώρους εστίασης προσθέτοντας ένα επιπλέον χώρο για τους πελάτες.

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, οι ιδιοκτήτες χώρων εστίασης, έχουν να επιλέξουν από μία τεράστια ποικιλία υλικών και σχεδίων, που καλύπτουν στην εντέλεια κάθε εξωτερικό χώρο χωρίς να αφήνουν κενά, παρέχοντας απόλυτη προστασία από τον ήλιο και το νερό της βροχής.

Ειδικότερα οι πέργκολες χώρων εστίασης, μπορούν να τοποθετηθούν είτε σε κενό χώρο, είτε πάνω σε έτοιμο σκελετό, χωρίς ωστόσο να επηρεάσουν αρνητικά την αισθητική του χώρου.

Για περισσότερες προτάσεις σε πέργκολες και συστήματα σκίασης κορυφαίας ποιότητας και εγγυημένης ανθεκτικότητας μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας συστημάτων σκίασης CornarosSystem.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69