tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αλυσοπρίονα και χορτοκοπτικά στις πιο προνομιακές τιμές!

Είναι γεγονός ότι τη σημερινή εποχή ολοένα και περισσότεροι κυρίως νέοι άνθρωποι ηλικίας 25-45 ετών, αποφασίζουν να εγκατασταθούν μόνιμα στην επαρχία και να ασχοληθούν με τις αγροτικές εργασίες, καθώς όπως φαίνεται όχι μόνο είναι πιο προσοδοφόρες, αλλά ταυτόχρονα παρέχουν την δυνατότητα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Επισημαίνεται βέβαια ότι η εγκατάσταση στην επαρχία χρειάζεται ένα γερό «budget» και ειδικά όταν κάποιος θέλει να γίνει αγρότης και πρέπει να προμηθευτεί τα κατάλληλα εργαλεία.

Τα αγροτικά εργαλεία ανάλογα και με την εταιρεία που τα παράγει παρουσιάζουν διαφορετικές τιμές. Ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία που πρέπει να υπάρχει σε κάθε αγροτικό σπίτι είναι το αλυσοπρίονο. Ένα αλυσοπρίονο είναι εξαιρετικά χρήσιμο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού καθώς διευκολύνει εξαιρετικά στην κοπή των ξύλων που χρησιμοποιούνται για την οικιακή θέρμανση στο τζάκι ή στην ξυλόσομπα.

Επιπρόσθετα, το αλυσοπρίονο χρησιμοποιείται από τους αγρότες σε περιπτώσεις όπου κλαδιά κάποιου δέντρου χρειάζονται καθάρισμα καθώς προεξέχουν τόσο ώστε να «απειλούν» τις καλλιέργειές τους. Σήμερα τα αλυσοπρίονα έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές εργασίες και υπό οποιεσδήποτε κλιματολογικές συνθήκες. Επισημαίνεται σε κάθε περίπτωση ότι υπάρχουν 3 είδη αλυσοπρίονου, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χρήστη:

  1. Τα επαγγελματικά.

  2. Τα γενικής χρήσεως.

  3. Τα ερασιτεχνικά.

Δείτε μερικά αλυσοπρίονα σε ανταγωνιστικές τιμές που θα σας προσφέρουν αξιόπιστη λειτουργία.

Αναφορικά με τα χορτοκοπτικά, αυτά συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο σημαντικά εργαλεία που πρέπει να έχει ένας αγρότης στην κατοχή του. Ο λόγος; Βοηθούν σημαντικά να καθαρίσει το χωράφι του. Για παράδειγμα οι αγρότες στην περιοχή της Καλαμάτας την καλοκαιρινή περίοδο χρησιμοποιώντας χορτοκοπτικά καθαρίζουν την περιοχή ανάμεσα στα λιόδεντρα προλαμβάνοντας έτσι τον κίνδυνο πυρκαγιάς και βοηθώντας τα δέντρα τους να «αναπνέουν». Τα χορτοκοπτικά είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι που έχει κήπο και σε κάθε αγρότη που αγαπά τα χωράφια του και μοχθεί για την καλλιέργειά του.

Στον ιστοχώρο (kidonakis.comτης εταιρείας ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το καλάθι αγορών, αποκτώντας σε προνομιακές τιμές πολλά από τα πιο ιδιαίτερα εργαλεία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69