tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λάστιχα ποτίσματος και πλαστικοί σωλήνες για την φροντίδα του κήπου σας

automato-potisma-5

Για την φροντίδα γκαζόν και των φυτών του κήπου ή της αυλής θα πρέπει να χρησιμοποιούνται λάστιχα ποτίσματος και πλαστικοί σωλήνες.

Την σήμερον ημέρα έχουν βγει συστήματα που μπορούν να εξοικονομήσουν νερό χωρίς να χάνουν από την ποιότητα της πίεσης του νερού, ποτίζοντας καλά το χώμα χωρίς πρόβλημα.

Υπάρχουν μηχανήματα ρυθμιζόμενα που κάνουν πολύ καλή δουλειά όταν η οικογένεια λείπει σε διακοπές και μπορούν να προσφέρουν την λύση στο πρόβλημα σας ως προς το πότισμα των αγαπημένων σας φυτών.

Το αυτόματο πότισμα έχει έρθει στην πόρτα σας εδώ και χρόνια και σας προσφέρει σε προνομιακές τιμές όλα τα πλεονεκτήματα που σας λείπουν για να μην μαραθούν ποτέ τα φυτά σας.

lastixo potisma

Τα λάστιχα ποτίσματος και οι πλαστικοί σωλήνες μπορείτε να τα βρείτε σε ότι μέγεθος θέλετε και σε όποια τιμή που θα καλύψει τις ανάγκες σας. Τα υλικά που έχουν κατασκευαστεί είναι όλα ανθεκτικά και έχουν αντοχή σε όλες τις συνθήκες καιρού.

Όλοι οι σωλήνες που συνδέονται με την βαλβίδα μπορούν εύκολα να ανοίξουν και να κλείσουν χωρίς να σας κουράσουν.

Με την νέα τεχνολογία είστε σε θέση να διατηρείτε όλα σας τα φυτά με την κατάλληλη ποσότητα νερού γιατί το σύστημα αυτόματου ποτίσματος μπορεί να αφήνει κάθε φορά συγκεκριμένη ποσότητα νερού που εσείς επιθυμείτε.

Εάν έχετε βαρεθεί να τυλίγετε συνέχεια λάστιχα; Τώρα υπάρχει κι άλλο νέο σύστημα που υπόσχεται υπόγειο νερό σε όλες τις περιφερειακές περιοχές του κήπου σας χωρίς να κάνετε τίποτα.

Οι υπόγειες αυτές εγκαταστάσεις μπορούν να προστατέψουν το σύστημα από τον πάγο και να το καταστήσουν επαρκή και ποιοτικό για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Δείτε το πράσινο που θέλατε πάντα στον κήπο σας καθήμενοι τις ώρες χαλάρωσης χωρίς να κάνετε τίποτα και χωρίς να κουραστείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα tsaleras.gr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69