Να αναδείξουμε την Βέροια σε πόλη ευρωπαϊκή κι ευημερούσα

Του Γιώργου Σαββίδη

Είναι χρέος και όχι μόνο δημοκρατικό δικαίωμα, κάθε πολίτης να συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες, των οποίων το αποτέλεσμα κρίνει την ποιότητα ζωής της κοινωνίας, όπου ζει.

Έτσι συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις στη μεγαλύτερη αλλαγή – πρόκληση του τόπου μου.

Ο «Κλεισθένης» θα αλλάξει τη Βέροια μας και είναι πρόκληση να συμμετέχω με τις απόψεις μου και τη δράση μου σε αυτή την αλλαγή. Σε έναν Δήμο που τα τελευταία χρόνια δούλευε με αυτόματο πιλότο, δεν μπορείς εύκολα να ιεραρχήσεις τα προβλήματά του.

Τα πιο σημαντικά προβλήματα είναι αυτά που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη: Πεζοδρόμια κατειλημμένα, αδιάβατα. Πλατείες, χώροι εστίασης, πάρκα σε κακή κατάσταση που απωθούν.Παιδότοποι λίγοι, χωρίς επιτήρηση και φροντίδα, επικίνδυνοι. Αδέσποτα ζώα στους περισσότερους δρόμους της πόλης τα οποία κινδυνεύουν.

Ημιτελή έργα από δωρεές .Λύσεις απλές και άμεσες που όμως προϋποθέτουν την πολιτική βούληση για συγκρούσεις με μικρά και μεγάλα συμφέροντα με νοοτροπίες και πρακτικές. Ας αναδείξουμε τη Βέροια ΠΡΩΤευουσα ΠΟΛΗ σε μια πόλη ευρωπαϊκή ευημερούσα που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα περισσότερο από κάθε άλλη.

#ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Συνδιασμός Γεωργία Μπατσαρά