tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προτεραιότητα στον Πολίτη: Μήνυμα νίκης του Αντώνη Μαρκούλη από τον Διαβατό

Με έναν μεστό, εμπνευσμένο λόγο στο Διαβατό, που συνάρπασε το πολυπληθές ακροατήριο συνέχισε την περιοδεία του στις Κοινότητες του Δήμου Βέροιας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντώνης Μαρκούλης.

Το απόγευμα της Τρίτης, συνοδευόμενος από ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», ο Αντώνης Μαρκούλης έγινε δεκτός με ενθουσιασμό στο Διαβατό, για να αφήσει πλούσια παρακαταθήκη ελπίδας στον τόπο. Απαρίθμησε μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία (αποχετευτικό δίκτυο, ύδρευση, αδέσποτα, καθαριότητα, κατάσταση παιδικών χαρών, επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο, αθλητικές εγκαταστάσεις κ.α.).

Κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, ως επί το πλείστον χρηματοδοτούμενο από ευρωπαϊκά προγράμματα, το οποίο θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολλών, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης της περιφέρειας. Στηλίτευσε την επιλογή της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να εξαντλεί την άσκηση πολιτικής σε κοινωνικές εκδηλώσεις, αφήνοντας τον τόπο στην τύχη του.

Ο Αντώνης Μαρκούλης υποσχέθηκε ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ισχυρά Συμβούλια Κοινοτήτων και κατέληξε ζητώντας τη στήριξη των πολιτών στον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη». Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Κουλούρα όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής. Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στον οικισμό των Ρομά, οι οποίοι εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον Αντώνη Μαρκούλη, ο οποίος έδωσε υπόσχεση για νέα επαφή μαζί τους.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69