Καλαϊτζίδης: Έργα που εξυπηρετούν όλο τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας

Σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου "Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δήμου Βέροιας" υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης.
Το έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ και συμβατικού τιμήματος 90.146,75 ευρώ, αφορά εργασίες χωματουργικών, οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης για την ολοκλήρωση 2 αγροτικών δρόμων στα αγροκτήματα Λαζοχωρίου και Μακροχωρίου και τη συντήρηση υφιστάμενου οδοστρώματος στο αγρόκτημα Μαυροδενδρίου του Δήμου Βέροιας.

Η κατασκευή του έργου, θα γίνει σε εκτέλεση της από 22-03-2017 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακής ενότητας Ημαθίας αφενός και του Δήμου Βέροιας αφετέρου, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες μελέτες εφαρμογής και τους όρους των εγκεκριμένων συμβατικών τευχών μελέτης και δημοπράτησης του έργου. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το αργότερο μέχρι τις 15 Μαΐου και να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με αφορμή τα παραπάνω, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης δήλωσε:

«Τα έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών της Ημαθίας, ήταν εξαρχής στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός μας, παράλληλα με τα μεγάλα έργα υποδομών και ανάπτυξης του προγραμματισμού μας. Τα έργα ασφαλτόστρωσης αγροτικών δρόμων της Ημαθίας, που κατασκευάσαμε και υλοποιούμε σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα σε συνεργασία με τον δήμο κάθε περιοχής, έναν τέτοιο σκοπό εξυπηρετούν.

Τη διευκόλυνση της καθημερινότητας του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας, την ασφάλεια της οδικής συγκοινωνίας, την ταχύτητα στη μετακίνηση της αγροτικής παραγωγής.
Το έργο μας συνεχίζεται και μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή, δεν σταματάμε ούτε τώρα, ούτε μετά τις εκλογές όπου θα είμαστε και πάλι πρώτοι. Διότι εμείς μάθαμε να είμαστε άνθρωποι της δουλειάς και του έργου. Και όπως το είπαμε εξαρχής έτσι το τηρούμε και σήμερα. Λέμε λίγα, κάνουμε πολλά».