tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παλουκίδης: «Ζούμε σε μια πόλη που το φως έχει σβήσει - Τι πρέπει να γίνει"

«Ζούμε σε μια πόλη που το φως έχει σβήσει. Δεν υπάρχει ελπίδα» τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πληροφοριοδότη» ο επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας «Ισχυρός Δήμος» Κώστας Παλουκίδης.

Σχολιάζοντας τις επιδόσεις της δημοτικής αρχής, ο κ. Παλουκίδης της χρεώνει έλλειψη έργου και υποστηρίζει ότι οδηγεί τον δήμο στην αδράνεια και έχει καταστήσει την Βέροια πόλη της λακκούβας και του αδέσποτου σκύλου.

Σύμφωνα με τον κ. Παλουκίδη, η δημοτική αρχή πρέπει να κάνει στροφή και να ασχοληθεί με μεγάλα ζητήματα που μπορούν να αλλάξουν την μοίρα του δήμου. Τέτοια έργα είναι η παρέμβαση για σχεδιασμό νέας σιδηροδρομικής γραμμής προς Θεσσαλονίκη ώστε η Βέροια να γίνει προάστιο της συμπρωτεύουσας, η διεκδίκηση ΑΕΙ, υδατοδρόμιου και μικρού αεροδρομίου στο Μακροχώρι, η πίεση για ολοκλήρωση του καθέτου στην Εγνατία Άξονα και η συνέχιση του προς την Βεργίνα και την Κατερίνη, η άσκηση πίεσης ώστε το νέο λιμάνι της Κατερίνης να γίνει στην Πύδνα για να είναι πιο κοντά στην Βέροια, η πραγματοποίηση δράσεων στον Αλιάκμονα και η δημιουργία πλωτού ποταμού μετά το νέο φράγμα. «Εμείς πρέπει να δημιουργήσουμε το όραμα και να διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση της υλοποίησή του» τόνισε ο κ. Παλουκίδης.

Αναφορικά με τα ανοιχτά θέματα της πόλης, ο κ. Παλουκίδης υποστηρίζει την δημιουργία μικρών χώρων ελεύθερης στάθμευσης γύρω από το κέντρο, κατασκευή τριών νέων κυκλικών κόμβων για να καταργηθούν τα φανάρια που λειτουργούν στην Βέροια, πίεση για να ολοκληρωθεί το κολυμβητήριο στο Μακροχώρι, συνεργασία με την Περιφέρεια για να κατασκευαστεί το φράγμα στον Τριπόταμο ποταμό και στην συνέχεια ανάπλαση της περιοχής και δημιουργία διαδρομών και ποδηλατόδρομου, συνεργασία με το Πανεπιστήμιο για να οδηγηθούν οι αγρότες προς νέες κερδοφόρες καλλιέργειες, συνεργασία με τον δήμο Νάουσας σε θέματα τουρισμού ώστε να παραμείνει ο επισκέπτης στην Ημαθία, αξιοποίηση της ορεινής διαδρομής Σέλι – Πηγάδια για τουριστικούς λόγους, παρεμβάσεις στις πλατείες Ωρολογίου (και κατασκευή ρολογιού) και Ελιάς (στο σιντριβάνι) κ.α.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Κώστα Παλουκίδη

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69