tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: Μελετάται η δενδροφύτευση της Πιερίων και η επιστροφή της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο

Την δενδροφύτευση της οδού Πιερίων μελετά ο δήμος Βέροιας. Αυτό αποκάλυψε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον «Πληροφοριοδότη» ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης.

Στόχος είναι να αλλάξει η όψη της οδού αλλά και να δημιουργηθεί μια δημιουργηθεί με διαδρομή με σκιά για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Όπως είπε ο κ. Βοργιαζίδης, η δενδροφύτευση θα γίνει μόνο από την μια πλευρά της οδού και θα φυτευτούν μεγάλα δένδρα όπως αυτή της οδού Ελιάς. Σε ερώτηση αν μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει και στις οδούς Βενιζέλου και Μητροπόλεως, απάντησε ότι θεωρητικά στην οδό Βενιζέλου αυτό έγινε με την ανάπλαση. Στην οδό Μητροπόλεως είναι δύσκολο να γίνει γιατί δεν υπάρχει αρκετό πλάτος πεζοδρομίου.

Ένα άλλο ζήτημα που εξετάζει ο δήμος Βέροιας είναι η επιστροφή της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για ένα μέτρο που καταργήθηκε το 2010 με την υλοποίηση της ανάπλασης. Ο κ. Βοργιαζίδης είπε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Εμπορικό Σύλλογο γι αυτή την αλλαγή που έχει στόχο να μην παραμένουν κατειλημμένες οι θέσεις στάθμευσης του κέντρου ώστε να μπορούν να βρουν ελεύθερους χώρους τόσο οι Βεροιώτες όσο και οι επισκέπτες.

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και στις εκλογές του 2028 απάντησε ότι «αν οι εκλογές ήταν τον Οκτώβρη του 2024 θα απαντούσα θετικά. Για τον Οκτώβρη του 2028 δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι νωρίς ακόμη».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69