tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας εξέλεξε την Δημοτική Επιτροπή

Την Δημοτική Επιτροπή εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Πρόκειται για ένα νέο όργανο που προήλθε από την συγχώνευση της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Το νέο όργανο θα έχει εννέα μέλη, έξι από την πλευρά της πλειοψηφίας και τρία από τις παρατάξεις της μειοψηφίας.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής ορίστηκε από τον Δήμαρχο ο Στέλιος Ασλάνογλου.

Από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν οι Βασίλης Παπαδόπουλος (13 ψηφ.), Στέργιος Διαμάντης (12), Κώστας Βασιλειάδης (11), Άρης Λαζαρίδης (10), Θανάσης Δέλλας (9). Αναπληρωματικοί είναι οι Αλέκος Τσαχουρίδης, Ηλίας Τσιφλίδης (6), Καλλίστρατος Γρηγοριάδης (6), Λάζαρος Ασλανίδης (5), Μιχάλης Τζαφερόπουλος (4).

Από την μειοψηφία εκλέχτηκαν οι: Άρης Βενιόπουλος (8), Χρήστος Μακρίδης (7) και Θεόφιλος Κορωνάς (5). Αναπληρωματικοί είναι οι Νίκος Λουκίδης (5), Πολυξένη Ντάγκα (4), Θεόδωρος Θεοδωρίδης (3).

Η ΛΑΣ δεν πρότεινε μέλος. Ζήτησε να παρακολουθεί τις συνεδριάσεις της δημοτικής επιτροπής χωρίς ψήφο.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης σημείωσε: «Ξεκινάει μια πορεία πέντε χρόνων για την Βέροια. Θα ακούμε τις καλοπροαίρετες προτάσεις και θα απαντάμε στην κάθε κακοπροαίρετη όπως πρέπει».

Ο Κώστας Παλουκίδης από την πλευρά του σημείωσε: «Η ανακολουθία θα τιμωρείται. Η άγνοια δεν δικαιολογείται. Θα κάνουμε παραγωγική αντιπολίτευση. Οι προτάσεις μας θα είναι πραγματοποιήσιμες».

Ο Θεόφιλος Κορωνάς σημείωσε: «Έχουμε ένα πλεονέκτημα, θα μπορούμε ανά δίμηνο να καταθέτουμε τις προτάσεις μας. Τα θέματα που θα φέρνουμε θα είναι τεκμηριωμένα και κοστολογημένα». Ο Παναγιώτης Χατζησάββας τόνισε: «Η περίοδος δεν ξεκινά καλά μετά τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων».

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69