tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφια τοπική σύμβουλος με την παράταξη 'Δράση με Γνώση' η Ζωή Βασιάδη

Ζωή Βασιάδη: Με Όραμα και Τόλμη, με Ειλικρίνεια και Συνέπεια!

Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδης "Δράση με Γνώση" είναι η Ζωή Βασιάδη.

Ας την γνωρίσουμε καλύτερα....

"Ονομάζομαι Ζωή Βασιάδη, είμαι κόρη του ιατρού Τάσου Βασιάδη και της εκπαιδευτικού Νούλης Μπαζάκα. Από νωρίς, οι γονείς μου, μου εμφύσησαν αξίες, ήθος, θάρρος, ενσυναίσθηση, ακεραιότητα και την αγάπη τους για αυτόν τον τόπο.
 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια, όπου δραστηριοποιούμαι και ζω μαζί με την οικογένειά μου, τον σύζυγο μου Αντώνη Σαρακατσιάνο και τα δύο μας παιδιά.
 
Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στο πρόγραμμα «‘Ασκηση και Ποιότητα Ζωής». Κατέχω επίσης το πτυχίο του ΤΕΙ της Κοσμητολογίας και Αισθητικής.
 
Εργάστηκα πολλά χρόνια στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου μας, παρέχοντας ποιοτικές υπηρεσίες στους συμπολίτες μου. Το 2013 δημιούργησα τον δικό μου επαγγελματικό χώρο άθλησης και ευεξίας τον «τρόπο Ζωής» και τα τελευταία 3 χρόνια υπηρετώ ως εκπαιδευτικός σε ΕΠΑΛ.
 
Ως ενεργός πολίτης θεωρώ χρέος μου να ανταποκριθώ στην πρόκληση των καιρών και να εργαστώ ακαταπόνητα για την ανάδειξη και αξιοποίηση του ανεκτίμητου κεφαλαίου του τόπου μας, καθώς και για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσω της διεκδίκησης και αξιοποίησης εθνικών κι ευρωπαϊκών επενδυτικών προγραμμάτων.
 
Επιθυμώ ο διοικητικός οργανισμός του Δήμου Βέροιας να είναι φιλικός προς τους πολίτες και άμεσος αρωγός στα καθημερινά του προβλήματα.
 
Με ενθουσιασμό και αίσθημα ευθύνης, αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Βέροιας κ. Κώστα Βοργιαζίδη να συμμετέχω στην ομάδα «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ» ως υποψήφια σύμβουλος για την Κοινότητα Βέροιας, στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου και ζητώ την στήριξη όλων, ώστε να μπορέσω να αξιοποιήσω, τις γνώσεις και την εμπειρία μου, για να διασφαλίσω την ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας αλλά και των ανθρώπων της".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69