tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Λεωνίδας Ακριβόπουλος: "Κρατάμε την σωστή πορεία όπου πρέπει και διορθώνουμε ότι χρειάζεται να αλλάξει για να πάμε ψηλότερα"

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας και σε αυτές τις εκλογές με το ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη είναι ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Ας δούμε τα βιογραδικά του στοιχεία:

"Ζω, εργάζομαι και μεγαλώνω την οικογένεια μου στη Βέροια, από την οποία έλλειψα μονάχα τα χρόνια των σπουδών και του στρατού. Από το 2007 διατηρώ ατομικό δικηγορικό γραφείο. Την τελευταία πενταετία συστεγάζομαι με τον Κωνσταντίνο Ακριβόπουλο και την σύζυγό μου επίσης δικηγόρο, Λιάνα Γκεντσίδου.

Γονείς μου η Πελαγία και ο Διογένης Ακριβόπουλος (εν αρχή είν’ η Μάνα). Η πιστή αδερφή Πηνελόπη (Πέννυ) πάντα κοντά στα δύσκολα. Η σύζυγος μου Λιάνα, η καθημερινή συμπαραστάτιδα, που άφησε τις εξωτικές Σέρρες για να αναβαθμιστεί στην κλασάτη Βέροια. Τέκνα αξιαγάπητα και σεβαστικά ο Διογένης και η Αμαλία (σόρρυ Αμαλία καθαρά χρονολογική η σειρά). Σπουδές παλιά στην Ιταλία, στο ΑΠΘ και τώρα στο ΠΑΜΑΚ γιατί ποτέ δεν είναι αργά να ζήσεις την φοιτητική ζωή, ΞΑΝΑ. Εργασία και χαρά στη δικηγορία με καλούς συναδέλφους, φίλους και κόσμο που μου δείχνει καθημερινά εμπιστοσύνη.

Tο μικρόβιο της ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση κόλλησα από ανθρώπους με προσφορά, αγαπητούς και αξιόλογους. Μια δραστηριότητα και ένα καθήκον που με ολοκληρώνει και με χαρακτηρίζει, παρόλες τις δυσκολίες που προσφέρει. Εκλεγείς λοιπόν το 2014 και 2019. Υποψήφιος τώρα, το 2023, εκ νέου με τον Συνδυασμό του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη «ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ».  Προχωράμε, κρατάμε την σωστή πορεία όπου πρέπει και διορθώνουμε ότι χρειάζεται να αλλάξει για να πάμε καλύτερα και ψηλότερα.

Θέλω την ψήφο της καθεμιάς και του καθενός σας γιατί πιστεύω σε εσάς!

Εύχομαι σε όλους και όλες καλό και καθαρό αγώνα. May the best person wins".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69