tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιώργος Κόγιας: "Χρειαζόμαστε όλοι μας για να δημιουργήσουμε προοπτικές και μέλλον σε αυτόν τον τόπο"

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βέροιας, με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη, στην ενότητα Βέροιας, είναι ο αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός Γιώργος Κόγιας. Σε δήλωσή του αναφέρει:

"Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα έχει τη βάση της στη συνειδητοποίηση των προκλήσεων που είναι αντιμέτωπος ο δήμος μας και στην επιθυμία για βελτίωση της καθημερινής διαβίωσης των δημοτών. Συνιστά για μένα αναγκαιότητα και προτεραιότητα το να συνεισφέρω στην επίλυση των προβλημάτων μας, να προωθήσω τις ιδέες μου για έναν πιο βιώσιμο, ανοικτό και δυνατό δήμο.

Ως τοπογράφος μηχανικός με δεκαέξι χρόνια εμπειρίας στον χώρο, έχω έρθει σε επαφή με τα πολλά προβλήματα και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο δήμος μας. Έχω δει πώς η κατάλληλη διαχείριση του χώρου μας, η ανάπτυξη της υποδομής, και η προστασία του περιβάλλοντος μπορούν να δημιουργήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας καθώς και μελλοντικές θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα οι προτάσεις  περιλαμβάνουν:

  • Βελτίωση του οδικού δικτύου, κατασκευή πεζοδρομίων, ποδηλατοδρόμων, πλατειών και χώρων στάθμευσης.
  • Προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, δημιουργία χώρων πρασίνου και την προώθηση βιώσιμων πρακτικών με ενεργειακά οφέλη και ανταποδοτικότητα.
  • Αποτελεσματική διαχείριση των υδάτινων πόρων, την αποφυγή πλημμυρών, βελτίωση του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης.
  • Προστασία από φυσικές καταστροφές ,επιπτώσεις κλιματικής αλλαγής, πλημμύρες, πυρκαγιές και σεισμούς.
  • Ανακαινίσεις - αξιοποίηση δημόσιων κτιρίων, όπως σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδικές χαρές.

Αλλά οι προτάσεις και οι ιδέες μου δεν είναι τίποτα χωρίς την υποστήριξή σας. Χρειαζόμαστε όλοι μας για να δημιουργήσουμε προοπτικές και μέλλον σε αυτόν τον τόπο, γι΄αυτό ακούω με προσοχή, αποζητώντας τη συζήτηση, τις ερωτήσεις σας και τις ιδέες σας. Είναι η ενεργή συμμετοχή των πολιτών που κάνει έναν δήμο ισχυρό και εμάς υπερήφανους να τον αποκαλούμε σπίτι μας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69