tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφιος στην ενότητα Βέροιας με την "Δράση με Γνώση" ο Λάζαρος Ασλανίδης - Το βιογραφικό του

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" για δεύτερη φορά θα είναι ο Λάζαρος Ασλανίδης. Μετά από μια επιτυχημένη διετία στην αντιδημαρχία τουρισμού, έχει ενταχθεί στην δημοτική ενότητα της Βέροιας και φιλοδοξεί να επανεκλεγεί για να συνεχίσει να προσφέρει στα κοινά.

Γι αυτούς που δεν τον γνώρισαν, παραθέτουμε ορισμένα στοιχεία από το βιογραφικό του σημείωμα:

"Ονομάζομαι Ασλανίδης Λάζαρος , είμαι 42 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πατρίδα Βέροιας. Γονείς μου είναι ο Γρηγόρης και η Θεοδώρα Ασλάνιδη.

Εχω αποφοιτήσει από το τμήμα Δομικών Έργων του Τ.Ε.Ι. Σερρών και διατηρώ επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών με τον αδερφό μου Αναστάσιο (Τάσο) Ασλανίδη.

Είμαι παντρεμένος με την Τσιόμπρα Κατερίνα με την οποία έχουμε αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε από το 2008 όντας ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Μεταποιητών Μετάλλου και Παρεμφερών Υλικών Ν. Ημαθίας όπου έχω διετελέσει Πρόεδρος. Γενικός Γραμματέας και Ταμίας. Είμαι ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου όπου εχω διετελέσει Ταμίας και σήμερα Α΄ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του τμήματος Σιδήρου. Τα τελευταία τρία χρόνια έχω εκλεγεί Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματίων Βιοτέχνων-Εμπόρων Βέροιας και αντιπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος έχω διετελέσει μέλος της Διοίκησης της ΔΕΥΑΒ , Αντιπρόεδρος  ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας , μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Πριν από δύο χρόνια είχα την τιμή να αναλάβω τη θέση του Αντιδημάρχου Τουρισμού .

Με γνώμονα την εμπειρία, τη διάθεση και την αγάπη  για τον  τόπο μας συντάσσομαι εκ νέου με την ομάδα του Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και τον συνδυασμό ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βέροιας και ζητώ την στήριξή σας για έναν δήμο με ανάστημα, ισάξιο των 2.500 χρόνων ιστορίας του".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69