tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κώστας Σαμανίδης: Με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" στις Δημοτικές Εκλογές

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στην ενότητα Βέροιας, με τον συνδυασμό "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη είναι στις δημοτικές εκλογές ο Κώστας Σαμανίδης. Ας δούμε τα βιογραφικά του στοιχεία:

"Γεννήθηκα το έτος 1975 και μεγάλωσα με τους γονείς και τα τρία αδέλφια μου στην πόλη της Βέροιας. Ήδη από την ηλικία των σχολικών μου χρόνων και μέχρι την κατάταξη μου στο στρατό, εργάσθηκα σε γνωστά καταστήματα εστίασης της περιοχής της Βέροιας, αρχικά ως σερβιτόρος και εν συνεχεία ως υπεύθυνος.

Το 2007 άνοιξα την πρώτη μου επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κατερινόσκαλα Πιερίας και από το 2009 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιούμαι στον κλάδο της εστίασης και διασκέδασης της Πόλης μας!

Η διαρκής μου παρουσία στη ζωή της πόλης, η επαφή μου με συμπολίτες και παράγοντες, καθώς και η συναναστροφή μου με άτομα όλων των ηλικιών, μου δίνουν τη δυνατότητα να ενημερώνομαι συνεχώς και να ανταλλάσσω σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς για τα καλώς και κακώς κείμενα στον τόπο μας.

Λόγω της επαγγελματικής μου παρουσίας όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, συμμερίζομαι τις ανησυχίες όλων των ελευθέρων επαγγελματιών που σήμερα δυσκολεύονται να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματα τους λόγω των προβλημάτων που έφερε η κρίση και η δύσκολη περίοδος της πανδημίας.

Στην προσπάθεια μου αυτή για εύρεση λύσεων για ένα καλύτερο αύριο, έθεσα τον εαυτό μου στην πρώτη γραμμή και από το 2014 διατελώ ως Πρόεδρος του ΣΙΚΚΕΔ (Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών - Κέντρων Διασκεδάσεως και Ψυχαγωγίας Βέροιας). Με συνεργασία και συλλογική δράση, στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους, με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση και εύρεση λύσεων στα προβλήματα του κλάδου μας, αλλά και έτοιμοι να δράσουμε και να αντιδράσουμε.

Σ'αυτή την κρίσιμη για τον Δήμο μας εκλογική αναμέτρηση, επέλεξα να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό Δράση με Γνώση του Κώστα Βοργιαζιδη, ο οποίος με εμπιστεύτηκε, γνωρίζοντας ακριβώς τις θέσεις και τις ιδέες μου για το Δήμο.

Μοναδικό μου κίνητρο, στην απόφαση μου αυτή, η ΒΕΡΟΙΑ, η πόλη που αγαπώ, η πόλη για την οποία ονειρεύομαι ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύοντας ακράδαντα πως μπορώ να συμβάλλω ενεργά στη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ζητώ την ψήφο του κάθε ενός και της κάθε μίας από εσάς ώστε την επόμενη των εκλογών ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να οδηγήσουμε τον Δήμο μας ΠΙΟ ΨΗΛΑ!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69