tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άρης Ορφανίδης: Γιατί με τον Κώστα Βοργιαζίδη;

Ο Κώστας Βοργιαζιδης καλωσορίζει στον συνδυασμό του, "Δράση με γνώση", τον Άρη Ορφανίδη, τον πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας και υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας.

orfanidis vorgiazidis

Ο Άρης Ορφανίδης μας εξηγεί τους λόγους που έβαλε υποψηφιότητα: 

Μετά τον απολογισμό (1/7/23) της θητείας 2019-23 της δημοτικής αρχής και την επίσημη παρουσίαση των υποψηφιοτήτων, είμαι σε θέση να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ως δημοτικού συμβούλου στο πλευρό του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη για μια Βέροια με Δράση και Γνώση αλλά και με προοπτική ανάδειξής της σε πόλη-πρότυπο.

Αποφάσισα να συνταχθώ στον αγώνα του νυν δημάρχου αφενός λόγω της εκτίμησης και συμπάθειας που τρέφω για τον ίδιο, αφετέρου -και κυρίως- λόγω της υπερκομματικής (ή μη κομματικής) κοινής αντίληψής μας για τη διαχείριση των δημοτικών θεμάτων και λόγω της άποψής μου ότι κινήθηκε με Δράση και Γνώση από το 2014 επιδεικνύοντας ουσιαστικό και απτό έργο αναμόρφωσης και βελτίωσης του δήμου μας μέσα σε μια δύσκολη εποχή.

Ευχαριστώ τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Θα την τιμήσω. Ευχαριστώ τους φίλους και οικείους για την παρότρυνση να ασχοληθώ με τα κοινά και από αυτό το μετερίζι. Μοναδικό κίνητρο δράσης μου η αγάπη για τον τόπο μου και η ανιδιοτελής επιθυμία για προσφορά με στόχο το κοινό καλό, όπως έχω αποδείξει με τη μέχρι τώρα πολυετή ενασχόλησή μου με τα κοινά στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού. Ο τόπος έχει ανάγκη από νέους αλλά κυρίως δραστήριους πολίτες με όραμα, γνώση και εντιμότητα. Εύχομαι καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους. Ελπίζω και εύχομαι να τιμήσετε την προσπάθειά μας.

https://www.facebook.com/AristeidisOrfanidis

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69