tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Βέροια

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 2/9 στην πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας, η κεντρική προφεστιβαλική εκδήλωση της Οργάνωσης Ημαθίας της ΚΝΕ στο πλαίσιο του 42ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε απαγγελίες ποιημάτων, χορευτικό, προβολή βίντεο από το 25ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ, μουσικό πρόγραμμα από νεανικό συγκρότημα και ομιλία από το Οδυσσέα Μααϊτα μέλος του Γραφείου Περιοχής Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε βιβλιοπωλείο με βιβλία της Σύγχρονης Εποχής , καθώς και χώρος παιδικής δημιουργίας.

Ο Ο. Μααϊτα στην ομιλία του υπογράμμισε: «Το Φεστιβάλ συνεχίζεται για 42 ολόκληρα χρόνια κόντρα σε όλους αυτούς που το ήθελαν να σταματήσει. Το φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή συνεχίζεται για 42 ολόκληρα χρόνια χάρη στη δράση και τη δουλειά των μελών και των φίλων της ΚΝΕ που με το δικό τους μεράκι χτίζουν κάθε μέρα τους διάφορους σταθμούς του σε όλες τις πόλεις της χώρας στα διάφορα χωριά. Το Φεστιβάλ συνεχίζεται για 42 χρόνια γιατί αντλεί το οξυγόνο από την πρωτοπόρα θεωρία και δράση του ΚΚΕ που παρά τον ένα αιώνα ζωής του παραμένει το ποιο νέο και δυναμικό κόμμα…Προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει διέξοδος. Τους απαντάμε ότι λένε ψέματα. Υπάρχει διέξοδος και δρόμος στη πρόταση του ΚΚΕ. Σας καλούμε και από το βήμα αυτό για μαχητική δράση τώρα, για την οργάνωση μιας μεγάλης λαϊκής αντεπίθεσης. Πρωτοστατούμε για τη μαζική συμμετοχή, τη ζωντανή λειτουργία και δράση σωματείων και μαζικών φορέων, με δυνάμωμα της αλληλεγγύης και των ριζοσπαστικών συσπειρώσεων.

Πολλαπλασιάζουμε τη δύναμη μας για νίκες, για την προώθηση της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος, στη γραμμή ρήξης και ανατροπής, της συμμαχίας των εργατών με τη φτωχή αγροτιά και τους επαγγελματίες. ..Σας καλούμε να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και ταυτόχρονα να παλέψουμε μαζί στο κίνημα για την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Γιατί είναι η μόνη απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που ζούμε. Γιατί προβάλλει την ανάπτυξη που θα ικανοποιεί το σύνολο των λαϊκών αναγκών..»

πηγή: www.alli-apopsi.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69