tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη Καρανικόλα και υποψήφιων συμβούλων του στην αγορά της Νάουσας

Τη λαϊκή αγορά της Νάουσας και εμπορικά καταστήματα της πόλης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου (16.09.2023) ο νυν Δήμαρχος Νάουσας και εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Νικόλας Καρανικόλας, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «ΕΝΑ Μαζί».

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στην αγορά, ο επικεφαλής του «ΕΝΑ Μαζί» και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με πολλούς παραγωγούς, εμπόρους και δημότες και συζήτησαν μαζί τους ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα τους τόσο στην πόλη της Νάουσας όσο και στις Κοινότητες.

Ο κ. Καρανικόλας συνομιλώντας με πολίτες και παραγωγούς, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι το γραφείο του στο δημαρχείο εδώ και 4 χρόνια είναι ανοιχτό σε όλους τους δημότες, στους παραγωγούς, τους εμπόρους, τους καταναλωτές, όπως και το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του «ΕΝΑ Μαζί» είναι πάντοτε ανοιχτό σε όλους τους πολίτες και τον παραγωγικό και εμπορικό κόσμο τόσο για την επίλυση προβλημάτων, όσο και για προτάσεις σχετικά με τον σχεδιασμό που αφορά στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς και στην εύρυθμη λειτουργία της.

karanikolas laiki

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69