tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νίκος Κουτσογιάννης: «Πάμε δυνατά για τον δήμο» (βίντεο, φωτογραφίες)

Το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του παρουσίασε την Τετάρτη ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης.

Θερμά υποδέχθηκε ο κόσμος τον επικεφαλής της παράταξης "Κοινός Τόπος", Νίκο Κουτσογιάννη, στο κατάμεστο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε ο Ανδρέας Γιουρμετάκης.

Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η Ίλια Ιωσηφίδου αναφέρθηκαν στα χαρίσματα του Νίκου Κουτσογιάννη και ιδιαίτερα στην αγάπη του για την πόλη του την Νάουσα. Η κα Ιωσηφίδου είπε «Ο Νίκος Κουτσογιάννης είναι ο πλέον κατάλληλος για δήμαρχος και μπορεί να οδηγήσει τη Νάουσα στο μέλλον που της αξίζει».

Ακολούθησε ένα σύντομο βίντεο με τον Καθηγητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Σπύρο Λίτσα, να μιλά για τον κ. Κουτσιογιάννη.

Στη συνέχεια σε ένα κλίμα έντονου ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων, ο Νίκος Κουτσογιάννης ανέβηκε στη σκηνή και παρουσίασε σημαντικές τομές του προγράμματος του Κοινού Τόπου. Μεταξύ άλλων, ξεχώρισαν η επανεκκίνηση των υδροηλεκτρικών που έχουν εγκαταλειφθεί από τη σημερινή διοίκηση και η αξιοποίησή τους για να δοθεί επίδομα σε νέα ζευγάρια που ξεκινούν τη ζωή τους στη Νάουσα, η αναβάθμιση της τουριστικής και πολιτιστικής εικόνας και το νέο δημαρχείο στη Βέτλανς.

Άσκησε κριτική στον δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα τονίζοντας ότι το έργο της σημερινής διοίκησης είναι ανύπαρκτο και ότι αδίκησε τον τόπο του. Αναφέρθηκε στα έργα που είχαν υλοποιηθεί κατά τη θητεία του, παραδέχθηκε λάθη κι αστοχίες που έγιναν λέγοντας ότι στις εκλογές δεν έχασε ο «Κοινός Τόπος», αλλά ο ίδιος. Τόνισε ότι η πόρτα του δημαρχείου θα είναι ανοιχτή για όλους του δημότες, «είναι ιερή υποχρέωση προς τον τόπο μου και όλους εσάς». Χαρακτήρισε τις φετινές εκλογές ως «μία μάχη ανάμεσα στην ορμητική και παθιασμένη αγάπη για τον τόπο που εκφράζεται με ιδέες, σχεδιασμό και ακούραστη προσπάθεια και στην απάθεια, στο χαμηλότερο μέσο όρο και στην πελατειακή νοοτροπία. Η δημοτική αρχή του Καρανικόλα πρέπει να αποχωρήσει. Θα επιστρέψουμε πανηγυρικά. Είμαστε η δύναμη που χρειάζεται ο τόπος για να πάει μπροστά. Η δύναμη του Κοινού Τόπου είναι η δύναμη του Κοινού Καλού», είπε μεταξύ άλλων.

Έπειτα παρουσιάστηκαν στο video wall οι 170 υποψήφιοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. «Η αξία όλων των ανθρώπων μιας παράταξης εγγυάται μια επιτυχημένη δημοτική αρχή. Δείτε τι σημαίνει τιμιότητα, ευθύτητα, εξυπνάδα, γνώση, εργατικότητα, ήθος, όρεξη για προσφορά, ανιδιοτέλεια. Είμαι περήφανος που στέκομαι εδώ ως εκπρόσωπος μια καταπληκτικής ομάδας», υπογράμμισε ο κ. Κουτσογιάννης. Στο τέλος ανέβηκαν όλοι μαζί στη σκηνή κι έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69