tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνδυασμό με 143 ονόματα κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας Γρηγόρης Μαρκοβίτης

Κατατέθηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο Νάουσας Γρηγόρη Μαρκοβίτη η η υποψηφιότητα για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 143 ονόματα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. Στην δήλωσή του ο κ. Μαρκοβίτης αναφέρει:

"Ενεργοποιήθηκε, επιτέλους, το έμψυχο δυναμικό του Δήμου μας που έχει μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι, 143 έντιμοι, ανιδιοτελείς, σοβαροί, καθαροί, ποιοτικοί και με αγάπη για τον τόπο μας, μαζευτήκαμε κι επίσημα στο Άλμα και ειλικρινά είμαι πολύ τυχερός και ευτυχής που είμαστε μαζί.

Δημιουργήσαμε μια παρέα, μια οικογένεια. Χωρίς κανένα κόμμα, χωρίς μηχανισμούς εξουσίας, χωρίς απειλές, εκβιασμούς, χρηματισμούς, ταξίματα και άλλες τέτοιες παλαιοκομματικές μεθόδους.

Στο Άλμα δεν έχουμε υποψήφιους που είναι αριβίστες, πολιτικοί γυρολόγοι, αργόμισθοι, κατευθυνόμενοι από πολιτικά γραφεία ή από προσωπικές μωροφιλοδοξίες. Και από την σκοπιά αυτή ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Στοχεύσαμε στην ποιότητα. Συμπληρώσαμε στο μέγιστο το ψηφοδέλτιο για το Δημοτικό Συμβούλιο και επιλέξαμε άξιους συνδημότες μας για κάθε τοπική κοινότητα χωρίς υπερβολές εντυπωσιασμού αλλά με γνώμονα καθαρά τις προτάσεις τους για τις γειτονιές μας.

Είμαι συγκινημένος γιατί η κατάθεση αυτού του συνδυασμού έγινε με χαμόγελα αισιοδοξίας δίπλα στο ποτάμι μας.

Από εδώ και πέρα τι θα αναμένετε από το Άλμα;

Ανακοινώσεις των υποψηφίων που δεν έχουμε ανακοινώσει ακόμη για να διαβάσετε τις προτάσεις τους και κυρίως δράσεις εξωστρέφειας του συνδυασμού. Τα ''πολιτικά γραφεία'' για εμάς θα είναι οι γειτονιές μας και ο διάλογος. Μείνετε συντονισμένοι για τα επόμενα νέα μας.

Ευχαριστώ προσωπικά όλη την ομάδα για τον μέχρι τώρα αγώνα που έδειξε στην διαδικασία της κατάρτισης και κατάθεσης του ψηφοδελτίου.

Βλέπουμε μπροστά και στοχεύουμε ψηλά".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69