tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Νάουσα

Τελειώνοντας ο Αύγουστος, το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» μπαίνει σε τροχιά κορύφωσης σε όλες τις μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες νομών, μεταφέροντας το σύνθημα «"Με το ΚΚΕ για τον σοσιαλισμό, για να "γενούνε τα σκοτάδια λάμψη" (Ν. Χικμέτ)».

Το ταξίδι αυτό θα καταλήξει στις κεντρικές εκδηλώσεις της Αθήνας, στις 21, 22 και 23 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης». Το Σάββατο 23 Σεπτέμβρη θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Κωτσαντής.

Στην Ημαθία, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στη Νάουσα. Συγκεκεριμένα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο της Νάουσας. 

Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Σάκης Τσίτσης, υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με τους «Ρεμπέτ Ασκέρ». Επίσης δραστηριότητες για μαθητές, τουρνουά σκάκι, θεματικές εκθέσεις και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69