tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πολιτική εκδήλωση στην Βέροια πραγματοποίησε το ΚΚΕ με ομιλητή τον ευρωβουλευτή Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο

Πολιτική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον ευρωβουλευτή Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος πραγματοποίησε στην Βέροια το ΚΚΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Στέγη. Πριν τον ομιλητή, χαιρέτισε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Γιάννης Τσεχελίδης.

Στην ομιλία του ο κ. Νικολάου - Αλαβάνος χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των αγροτών και τις κινητοποιήσεις των φοιτητών ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση βλέπει παντού υποκινητές και από πίσω από αυτό βλέπει το ΚΚΕ.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι η κυβέρνηση κυβερνά με την ψήφο του 20% του εκλογικού σώματος και για να εμποδίσει τους λαϊκούς αγώνες κινητοποιεί τις δυνάμεις καταστολής. "Η αντιπολίτευση γίνεται στον δρόμο του αγώνα. Το μόνο αντίπαλο δέος είναι οι αγώνες του λαού" τόνισε ο κ. Νικολάου - Αλαβάνος.

Από την τοποθέτησή του δεν μπορούσε να λείπει η αναφορά στην ακρίβεια, η οποία εξανεμίζει το λαϊκό εισόδημα. "Οι μισθοί έχουν μειωθεί 2-3 φορές τα τελευταία χρόνια, οι συντάξεις έχουν κουτσουρευτεί, η Ελλάδα πρωταγωνιστεί στην ανεργία. Οι νόμοι του μνημονίου είναι εδώ" τόνισε και οπρόσθεσε ότι "το πρόβλημα της ακρίβειας οφείλεται στην πολιτική που ακολουθήθηκε υπέρ του κεφαλαίου".

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ είπε ότι η κυβέρνηση μιλά για καπιταλιστική ανάπτυξη αλλά οι μισθοί δεν αυξάνονται, η ακρίβεια βαφτίζεται εισαγόμενη ενώ η γκριζοπράσινη ανάπτυξη οδηγεί σε μεγάλες αυξήσεις όλων των εμπορευμάτων. 

Ο κ. Αλαβάβανος Νικολάου είπε ακόμη ότι οι εξοπλισμοί δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες του λαού, αλλά τις ανάγκες του ΝΑΤΟ

"Για να κερδίσει κάτι η εργατική τάξη πρέπει να χάσει το κεφάλαιο. Οι όμιλοι προσπαθούν συνεχώς για μεγαλύτερα κέρδη και η κυβέρνηση σκίζεται να τους εξυπηρετήσει. Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στην λαϊκή πάλη κατά των αντιλαϊκών νόμων" σημείωσε ακόμη και κλείνοντας είπε ότι ο λαός πρέπει να απαντήσει μαχητικά στις ευρωεκλογές με πιο δυνατό ΚΚΕ.

Η εκδήλωση έκλεισε με τρεις παρεμβάσεις μελών του τοπικού ΚΚΕ. Η εργάτρια ¨Εφη Μπατσογιάννη Έφη μίλησε για το εξοντωτικό ωράριο εργασίας που δεν αφήνει χρόνο για προσωπική ζωή. Ο αγρότης Πέτρος Λεμόνης αναφέρθησε στον αγροτικό αγώνα επιβίωσης. Ο γιατρός Κώστας Παπαδήμος υποστήριξε ένα ενιαίο δωρεάν σύστημα υγείας με προσλήψεις προσληπικού.

View this gallery on Flickr

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69