tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θεοδώρα Τζάκρη: "Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόταση που απαντά σε όλα τα μεγάλα προβλήματα"

Πολιτική εκδήλωση προσυνεδριακού διαλόγου πραγματοποίησε στην Βέροια ο ΣΥΡΙΖΑ. Την κεντρική εισήγηση έκανε η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη. Την κ. Τζάκρη προλόγισε ο τοπικός γραμματέας Γρηγόρης Γεωργιάδης ο οποίος τόνισε ότι «το κόμμα πρέπει να φύγει προς τα εμπρός».

Η κ. Τζάκρη στην ομιλία της χαρακτήρισε την αποχώρηση στελεχών, μετά την επικράτηση Κασελάκη στις εσωκομματικές εκλογές, αντιδεοντολογική.
Μιλώντας για το συνέδριο, το οποία θα πραγματοποιηθεί τέλος Φλεβάρη, είπε ότι δεν θα κατατεθεί το πρόγραμμα του κόμματος αλλά μια συνολική πολιτική θέση που θα απαντά στα σύγχρονα προβλήματα.

Το επόμενο διάστημα είπε η κ. Τζάκρη, θα τρέξουν τρεις καμπάνιες, που θα αφορούν την ακρίβεια, στην στεγαστική κρίση και την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους.

Συνεχίζοντας η κ. Τζάκρη αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές. Αυτά ήταν η πανδημία, η υπεροχή της επικοινωνιακής πολιτικής της ΝΔ, το μοίρασμα εκατομμυρίων από την κυβέρνηση στην κοινωνία και οι προσλήψεις που πραγματοποίησε, η αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί το κυβερνητικού του έργου, η συστηματική εσωτερική υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα, η μη κατάθεση προτάσεων στις εκλογές με θετικό πρόσημο και τέλος η υποτίμηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Έχουμε μια πανέτοιμη πρόταση για όλα τα μεγάλα προβλήματα του τόπου» είπε η κ. Τζάκρη και πρόσθεσε ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάζει το παραγωγικό μοντέλο και το φορολογικό σύστημα, θα δημιουργεί νέες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας, θα οργανώνει καλύτερα τον δημόσιο τομέα, θα στηρίζει τα δημόσια πανεπιστήμια, θα ενισχύει με προσωπικό τον τομέα της δικαιοσύνης και τέλος θα δίνει δύναμη στον μισθό των εργαζομένων.

Ακολούθησε διάλογος με τοπικά μέλη του κόμματος και κατάθεση προτάσεων.

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69