tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βασίλης Πετρομελίδης: "Για την Ημαθία που ονειρευόμαστε στη Μακεδονία που αγαπάμε"

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παπαστεργίου, είναι ο εκπαιδευτικός Βασίλης Πετρομελίδης. Σε δήλωσή του αναφέρει:

"Φίλες και Φίλοι, μια και ζητώ την ψήφο σας, θέλω να σας πω λίγα λόγια γνωριμίας!!!

Γεννήθηκα στη Βέροια το 1969. Γονείς μου ήταν οι Θόδωρος Πετρομελίδης και Στέλλα Πετρομελίδου.

Είμαι παντρεμένος με τη φιλόλογο Λένα Πασιοπούλου κι έχουμε 4 παιδιά: τη Στέλλα, MSc χημικό και υποψήφια διδάκτορα ΑΠΘ, τη Μαρία, MSc φυσικοθεραπεύτρια, τον Αλέξανδρο, φοιτητή του Οικονομικού ΑΠΘ και τη Ναταλία, μαθήτρια Λυκείου.

Είμαι φιλόλογος και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της ιδιωτικής παράλληλης εκπαίδευσης από το 1991 έχοντας υπάρξει συνιδρυτής και μέτοχος στα φροντιστήρια «Φιλολογικό», «Ηράκλειτος», «Ένα» και τα δύο τελευταία χρόνια στο φροντιστήριο «Ένα & Όμιλος». Το 2022 ολοκλήρωσα και το δεύτερο πτυχίο μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών!

Η ενασχόληση με τα κοινά με ενδιέφερε πάντα. Ανέπτυξα ιδιαίτερα έντονη δράση στο μαθητικό κίνημα στα χρόνια της εφηβείας μου και αργότερα στο φοιτητικό κίνημα. Διετέλεσα μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΦΕΑΠΘ και της ΕΦΕΕ, ενώ υπήρξα και μέλος της Συγκλήτου του ΑΠΘ ως εκπρόσωπος των φοιτητών.

Στον επαγγελματικό μου βίο συμμετέχω σταθερά στα κοινά των φροντιστών· είμαι ιδρυτικό μέλος του τοπικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων στον οποίο θήτευσα επί σειρά ετών ως Γραμματέας και Πρόεδρος του ΔΣ. Παράλληλα, πάνω από είκοσι χρόνια εκπροσωπώ τους Ημαθιώτες Φροντιστές στο ανώτατο επίπεδο της Ομοσπονδίας μας (ΟΕΦΕ) με θητεία και στο Διοικητικό Συμβούλιο. Υπηρέτησα τρεις θητείες στο Επιμελητήριο Ημαθίας στη δεύτερη εκ των οποίων ως Γραμματέας της Διοικητικής Επιτροπής.

Έχω ενεργό ρόλο σε δράσεις που προάγουν τον Αθλητισμό, την Παιδεία και τον Πολιτισμό, τόσο με την προσωπική μου συμμετοχή (Σύλλογοι Γονέων, Σύλλογος Δρομέων Βέροιας, Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Χάντμπολ κ.ά.) όσο και με την υποστήριξη αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, έμπρακτα με χορηγίες και με εθελοντική προσφορά.

Δεν είναι μόνο η μακρόχρονη φιλία με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη που με παρακίνησε. Είναι κυρίως η συγκρότηση, η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα του Χρήστου Παπαστεργίου. Άλλωστε, όλοι του αναγνωρίζουν ότι ο ίδιος και η παράταξή του ασκούν την πιο συστηματική και συνάμα εποικοδομητική και παραγωγική αντιπολίτευση.

Συντάσσομαι σε αυτόν τον αγώνα, γιατί δεν θέλω μόνο να γκρινιάζω για τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και τους εκπροσώπους μας, αλλά προσπαθώ να γίνω μέρος της λύσης αναλαμβάνοντας έμπρακτα το μερίδιο ευθύνης που αναλογεί σε κάθε ευσυνείδητο πολίτη! Συντάσσομαι σε αυτόν τον αγώνα για να συνεισφέρω με νέες ιδέες, όραμα, μεγάλη όρεξη για δουλειά και, προπαντός, με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον.  

Τα τελευταία 25 χρόνια η Ημαθία διοικείται από την ίδια παράταξη. Όλοι διαπιστώνουμε ότι όχι μόνο δεν έχουν όραμα για το μέλλον αλλά δεν μπορούν ούτε ένα έργο να ολοκληρώσουν με επιτυχία. Το αποτέλεσμα είναι η Ημαθία να μαραζώνει, να φτωχαίνει και να συρρικνώνεται σε κάθε επίπεδο. Είναι επιτακτική η ανάγκη να ανατρέψουμε αυτήν την κατάσταση για τον τόπο μας αλλά και για εμάς, τις δουλειές μας, τις οικογένειές μας, τα παιδιά μας!

Επιθυμώ για την Ημαθία μας ανανέωση, νέες ιδέες και μαχητική ορμή.  Θεωρώ ότι πρέπει να αγωνιστούμε για να κάνουμε τον τόπο μας ελκυστικό, να δημιουργεί ευκαιρίες, να παράγει προστιθέμενη αξία υπέρ των ανθρώπων του και να κρατάει εδώ τα παιδιά του. Τα νιάτα, για τα οποία προσωπικά δίνω καθημερινή μάχη με την επαγγελματική μου δραστηριότητα στον χώρο της εκπαίδευσης.

Πιστεύω ότι θα μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω με αξιοσύνη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας, για να διατυπώσω τις προτάσεις μου, για να διεκδικήσω ακόμη καλύτερες λύσεις για τα προβλήματα του Νομού μας και πάνω απ’ όλα να μεταφέρω τη δική σας φωνή.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να σκέφτομαι και να ενεργώ όπως συνηθίζω να λειτουργώ μέχρι τώρα: με λογική, μετριοπάθεια, αποφασιστικότητα, διαφάνεια, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις. Αισιοδοξώ ότι θα έχω την ορθή κρίση και την οξυδέρκεια να δω τις ευκαιρίες ανάπτυξης για το Νομό μας και να παλέψω για αυτές.

Ευελπιστώ στη θετική αποδοχή της υποψηφιότητάς μου και τη στήριξή σας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69