tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έργα πρόληψης αντιπλημμυρικού χαρακτήρα

Γράφει ο Ελευθέριος Βαλαβάνης

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού καθώς επίσης στην πολιτική πρέπει να είσαι προμυθής στον σχεδιασμό και την εφαρμογή του πολιτικού σου προγράμματος.

Με τις παραπάνω δογματικές αναφορές σχεδίασα και υλοποίησα την πολιτική μου πρόταση  κατά την δημαρχική μου περίοδο 2003-2006 συνεπικουρούμενος από τους τότε συνεργάτες μου αιρετούς και προσωπικό του δήμου..

Τα πρόσφατα ισχυρά αλλά προβλέψιμα ακραία καιρικά φαινόμενα  δασικές πυρκαγιές και πλημμύρες που επέφεραν ανυπολόγιστες ζημίες σε περιουσίες, καλλιέργιες, ζωικό κεφάλαιο, δίκτυα αλλά κυρίως στον ψυχισμό των πληγέντων πολτών και απώλειες ανθρωπίνων ζωών,  φέρνουν στην μνήμη μου και αναγκάζομαι να τα επικοινωνήσω για έργα πρόληψης αντιπλυμυρικού χαρακτήρα και σχεδιασμού την περίοδο 2003-2006 όπως. ενδεικτικά  θα αναφερθώ.
 
1. Το αντιπλημυρικό συφώνι όμβριων υδάτων  στην Νέα Νικομήδεια για παροχέτευση λιμναζόντων υδάτων και αποφυγή, προστασία από πλημύρα στους οικισμούς Νέας Νικομήδειας και Παλαιάς Λυκογιάννης.
 
2. Την εκβάθυνση , διαπλάτυνση και καθαρισμό της περιφερικής τάφρου προστασίας και απορροής όμβριων υδάτων στον οικισμό της Κουλούρας για την προστασία της γειτονιάς των ΡΟΜΑ  κατάντι της τάφρου αλλά και συνολικά του οικισμού.
 
3 Την παρέμβαση μου με αποστολή σχετικής αλληλογραφίας προς την ΔΕΚΕ Κεντρικής Μακεδονίας για καθαρισμό της Τάφρου  66 από μεγάλα αυτοφυή δένδρα που αναπτυχθήκαν εντός  της κοίτης και μπορούσαν να προκαλέσουν φαινόμενα φράγματος κάτω από τις γέφυρες και υπερχείλιση της  τάφρου επίσης και  έλεγχο σχετικά με την ανθεκτικότητα των αναχωμάτων της τάφρου και εποπτεία για τις παρανομίες σε  αυθαίρετες χωματοληψίες που γινόντανε από τα αναχώματα από επίδοξους εργολάβους και όχι μόνο. Πράξη που αποδυνάμωνε την ανθεκτικότητα των αναχωμάτων με οποίες συνέπειες θα μπορούσαν να προκύψουν.
όλες οι παρεμβάσεις αυτού του χαρακτήρα  στο δήμο έγιναν  με δημοτικά έσοδα
 
Αγαπητοί αυτά στην φιλοσοφία της στοχευμένης και ηθικής άσκησης των ενεργειών σου κατά την άσκηση των καθηκόντων που σου αναθέτη ο Δημότης και Κάτοικος. Σεβασμός δηλαδή στον Δημότη την Ατομική και δημοτική περιουσία.
 
Επέλεξα αυτήν την χρονική στιγμή για την παρέμβαση μου στο δημόσιο διάλογο μετά από 16 χρόνια συνειδητής αφωνίας για ένα και μοναδικό λόγο .
 
Είναι μπροστά μας σε δυο εβδομάδες οι αυτοδοιικητικές εκλογές πρώτου και δεύτερου βαθμού, Περιφέρειας και Δήμου επιλέξτε υποψήφιους γυναίκες και άνδρες που έχουν την ικανότητα για  την ηθική την  πολιτική και  την διαχειριστική και τη θέληση πλαισιωμένη με γνώση να υπηρετήσουν τον θεσμό προς όφελος  των Δημοτών και Κάτοικων .
 
Κλείνοντας επειδή ενδεχομένως κάποιοι κάνοντας χρήση της ανωνυμίας τους θα επιχειρούσαν να αναφερθούν στην ΗΘΙΚΗ μου επικαλούμενοι τις ποινικές και δικαστικές μου περιπέτειες,
 
ΑΠΑΝΤΩ εκ των προταίρω. Καλώ προσκαλώ ευγενικά όλους όσους διαχειριστήκαν  Δημόσιο ,Αυτοδοιικητικό και Συνεταιριστικό χρήμα να μετρηθούμε για την διαχειριστική ηθική μας και την διαφάνεια των ενεργειών μας και να ελέξουμε το ΠΟΘΕΝ του έσχες μας από την πρώτη ημέρα άσκησης της διαχείρισης ως και σήμερα . 

 Με απεριόριστη εκτίμηση

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ

πρώην Δήμαρχος ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69