tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βασίλης Πετρομελίδης: "Για την Ημαθία που ονειρευόμαστε στη Μακεδονία που αγαπάμε"

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη "Πράξεις για την Μακεδονία" του Χρήστου Παπαστεργίου είναι ο Βασίλης Πετρομελίδης. Ας τον γνωρίσουμε καλύτερα διαβάζοντας τα βιογραφικά του στοιχεία:

"Γεννήθηκα στη Βέροια το 1969. Γονείς μου ήταν οι Θόδωρος Πετρομελίδης και Στέλλα Πετρομελίδου.

Είμαι παντρεμένος με τη φιλόλογο Λένα Πασιοπούλου κι έχουμε 4 παιδιά: τη Στέλλα, MSc χημικό και υποψήφια διδάκτορα ΑΠΘ, τη Μαρία, MSc φυσικοθεραπεύτρια, τον Αλέξανδρο, φοιτητή του Οικονομικού ΑΠΘ και τη Ναταλία, μαθήτρια Λυκείου.

Είμαι φιλόλογος και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της ιδιωτικής παράλληλης εκπαίδευσης από το 1991 έχοντας υπάρξει συνιδρυτής και μέτοχος στα φροντιστήρια «Φιλολογικό», «Ηράκλειτος», «Ένα» και τα δύο τελευταία χρόνια στο φροντιστήριο «Ένα & Όμιλος». Το 2022 ολοκλήρωσα και το δεύτερο πτυχίο μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών!

Η ενασχόληση με τα κοινά με ενδιέφερε πάντα. Ανέπτυξα ιδιαίτερα έντονη δράση στο μαθητικό κίνημα στα χρόνια της εφηβείας μου και αργότερα στο φοιτητικό κίνημα. Διετέλεσα μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΦΕΑΠΘ και της ΕΦΕΕ, ενώ υπήρξα και μέλος της Συγκλήτου του ΑΠΘ ως εκπρόσωπος των φοιτητών.

Στον επαγγελματικό μου βίο συμμετέχω σταθερά στα κοινά των φροντιστών· είμαι ιδρυτικό μέλος του τοπικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων στον οποίο θήτευσα επί σειρά ετών ως Γραμματέας και Πρόεδρος του ΔΣ. Παράλληλα, πάνω από είκοσι χρόνια εκπροσωπώ τους Ημαθιώτες Φροντιστές στο ανώτατο επίπεδο της Ομοσπονδίας μας (ΟΕΦΕ) με θητεία και στο Διοικητικό Συμβούλιο. Υπηρέτησα τρεις θητείες στο Επιμελητήριο Ημαθίας στη δεύτερη εκ των οποίων ως Γραμματέας της Διοικητικής Επιτροπής.

Έχω ενεργό ρόλο σε δράσεις που προάγουν τον Αθλητισμό, την Παιδεία και τον Πολιτισμό, τόσο με την προσωπική μου συμμετοχή (Σύλλογοι Γονέων, Σύλλογος Δρομέων Βέροιας, Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Χάντμπολ κ.ά.) όσο και με την υποστήριξη αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων, έμπρακτα με χορηγίες και με εθελοντική προσφορά.

Ευελπιστώ στη θετική αποδοχή της υποψηφιότητάς μου και τη στήριξή σας. Είμαι στη διάθεσή σας για να ακούσω προτάσεις, σκέψεις, παρατηρήσεις, προβληματισμούς".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69